MALZEMELER

4 su bardağı süt
2 yemek kaşığı kakao
4 yemek kaşığı un
5 yemek kaşığı şeker
1 yumurta sarısı
80 gr. Bitter çikolata
1 yemek kaşığı Tereyağı
1 paket vanilya
1 poşet krem şanti,
1 su bardağı süt





Tarif

Vanilya, tere yağı ve çikolata dışındaki malzemeleri tencereye alarak pişirin.
Ardından vanilya, tere yağı ve çikolatayı da ekleyerek 3-5 dakika daha pişirin.
Islatılmış fırın tepsisinin zeminini bolca hindistan cevizi ile kaplayın.
Hazırladığınız harcı dikkatlice tepsiye boşaltın, her yerine yayın.
Soğuması için bekletin.
Bu arada krem şantiyi süt ile çırpın.
Soğuyan muhallebinin üzerine krem şantiyi dökün ve yine her yerine yayın.
Dikdörtgen şeklinde dilimleyerek yavaşça rulo şeklini verin.
Hazırladığınız ruloları servis kasesine dizin ve buzdolabında en az 2 saat dinlendirin.