Malzemeler (Yaklaşık 4 porsiyon )
Tahinli Tatlı
Tahinli karışım:
100 g sade tahin helvası
½ çay bardağı süt
3 ½ su bardağı süt
1 poşet Dr. Oetker Puding Vanilyalı
Üzeri için:
ceviz
Kalıp:
4 adet ısıya dayanıklı kase (8 cm)

Tahinli karışım:
Helva ve sütü derin bir kaba alın ve mikser ile 2 dakika çırpın. Buzdolabında 2 saat bekletin.
Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Turbo pişirme: 180°C
Alt-üst pişirme: 190°C

Pudingin hazırlanışı:
3,5 su bardağı sütü bir tencereye alın. Üzerine puding poşetini boşaltın. Orta ateşte karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısıp 2-3 dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve ısıya dayanıklı kaplara, üsten ikişer cm boşluk kalacak şekilde doldurun.

Fırınlama:
Pudingin üzerine helvalı karışımı yayın ve bütün ceviz tanelerini koyun. Kapları 1 cm derinliğinde su doldurulmuş fırın tepsisine sıralayın ve pişirin.
Pişirme süresi: yaklaşık 15 - 20 dk.
Ilık veya soğuduktan sonra servis yapın.