Malzemeler
5 adet güllaç yaprağı, 1 su bardağı bal, 5 su bardağı sıcak süt
İç malzemesi için; 2 adet kivi, 1 adet muz, 5 adet çilek, ½ su bardağı bal
Tarif
Bir tencerede süt ile balı kaynatın. 1-2 damla limon suyu ekleyin. Bir taşım kaynatıp tencereyi ocaktan alın ve soğumaya bırakın. İç malzemesi için; meyveleri küçük, küçük doğrayın. Bir kapta çiçek balı ve meyveleri karıştırın. Bir güllâç yaprağını dörde bölün. Sütlü karışımı bir tepsiye alın. Güllâç yapraklarını batırıp çıkarın ve düz bir zemine yayın. Daha sonra, iç malzemesinden yerleştirip yaprak sarma şeklinde gevşekçe sarın. Malzeme bitinceye kadar bu işlemi tekrarlayın. Daha sonra dikdörtgen şeklinde kesin ve servis yapın.