Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz , herkes elinden geldiğinin fazlasını yapıyo görüyoruz, ama sizden ricam arkadaşlar , biraz daha aktif hale gelebilirmiyiz,
herkezin görevli olduğu bir bölüm var , o bölüm en azından hafta 1 güncellenmesi gerekiyo , konulara elimizden geldğince yorum yazmaya bakalım arkadaşlar , yeni arkadaşlarımız geliyo , özelliklede onların açmış olduğu konuları takip edip , yorum yazalım , emin olun yeni gelen birinin eklediği konun altına yorum yapılıyorsa , o kişi gayet mutlu oluyo , ben kendimden pay biçiyolar, önemsiyoruz biz onları ama onlar bu şekilde daha çok anlıyolar önemsendiklerini,
Bazı arkadaşlar var onları forumda göremiyorum ,
@BeLLa canım artık görünmüyorsun , nerelerdesin , ilginin azaldığını görüyorum ben forruma karşı ,
@Kenan107 sizleride göremiyorum , forumda online sürenizi bıraz daa yükseltmenizi istiyorum ,
@Cigdem , bidanem nerrdesin sen , en son cenazen vardı , kuzenin öldüğünü biliyorum , demiştin , Başın sağolsun bitanem , en kısa zamanda seni burda görmek istiyorum ,
@Watchman , seni az görüyorum ben ya , nerelerdesin yada bizmi denk gelmiyoruz ,
@Banderas , sen yaşıyon mu , online yükselt biraz :D
Evet arkadaşlar mazereti onlanlar , burayada yazabilir , illa kanala gelip benim mazeretim var ama işte kanala girip diyemedim , burası bizim özel yerimiz , yetkililer dışında kimse göremiyo burayı arkadaşlar sorun yada sıkıntılarınız olduğunda , bizimle paylaşabilrisiniz , kanala giremediğinzi zamanda burdan yazabilrisiniz,
Herkese Keyifli Forumlar Arkadaşlar