*Bazı insanların konuşacak kadar zekaya, yada susacak kadar edebe sahip olmaması; hayattan soğumam için yeterli bir sebep.
*Aslında düşünmeye bile gerek yok. Ben kendimi biliyorsam, kendini bilmezlerin hakkımda söylediklerinin ne önemi olabilir.
*Birine yardım etmek istiyorsan sakın bir büyüklük yapıp akıl verme, Keza geriye kalan sana yetmeyebilir.
*Arkandan oynanan oyunları bilmediğini sansınlar, Sen çocukların beyin gelişimi için oyuna ihtiyaç duyduklarını bil, sorun olmaz.
*Ne kadar yersem o kadar acıkırım mantığı nasıl yanlışsa, Ne kadar seversem o kadar sevilirim mantığı o derece yanlıştır.
*Bir kadın erkeğin yanında gözlerini kapatıyorsa aşık oluyordur, Erkek gözlerini kapatıyorsa, kadın alışveriş yapıyordur.
*Hiç hαtα yαpmαyαn insαn, hiç bir şey yαpmαyαn insαndır. Ve hayatta en büyük hαtα, kendini hαtαsız sanmaktır...
*Benden nefret ettiğini duydum. Eğer seni düşünecek vaktim olsa, bende senden nefret ediyor olurdum.
*Asla bir salakla tartışmayın.. Çünkü dışarıdan bakanlar hanginizin salak olduğunu anlamayabilir.
*Susmak kabullenmek değil, cevaptır. Eğer insan kısa cümleler kuruyorsa, uzun yorgunlukları vardır.
*Demiş ki kaybettiklerini görsünde ağlasın Dedim ki; kazandıklarımı görsen değerinin olmadığını anlarsın.
*Bir erkek sevgilisi için diz çökebilir; ama bir kadını diz çöktürebilecek tek şey, mağazadaki alt raflardır...
*Aslında biz ne yaptıysak kendimiz yaptık. Çünkü ufacık bir ilgiyi aşk, iki kelime edeni kendimize dost sandık.
*Bazı insanlar, onları dinlemediğim için bana kızıyorlarmış galiba. Yada öyle bir şeydi, tam dinlemedim.
*Parfüm sevmem ! Bana göre en güzel koku, sevdiğime sarıldıktan sonra üstümde kalan kokudur...
*Aşk bazen yeni çıkan bir filmin fragmanı gibidir. Görebileceğin tüm güzellikler yalnızca tanıtımda verilir.
*Bir Erkeğin Ne Kadar Tehlikeli Olduğunu Görmek İçin Maç İzlerken Kanalı Degiştrmek Yeterlidir.
*Bir kadına 365 gün seni düşündüm dersen, kalan 6 saatte ne yaptın diye sorar.
*Eğer benimle tartışmak istiyorsanız izin verin beynimi çıkarayım; eşit şartlarda tartışalım.
*Herkesin anlayış derecesi farklıdır. Anlattığın herşeyi anlamalarını bekleme, Çünkü bu karşıdakinin kapasitesine bağlıdır...
*Bir kadın sizi milyoner yapabilir ! Tabi trilyonerseniz...