Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün Milliyet'te yer alan röportajında bir restauranta giderek kız arkadaşı ile oturduğunu, yanlarında ise bir menajer olduğunu belirtmişti.
Bahsedilen menajerin kim olduğu ise merak konusuydu. Hürriyet o menajere ulaştı. Yanal'ın birlikte oturduğu menajer Mithat Halis'ti. Halis o günle ilgili şu ifadeleri kullandı:
"Galatasaray maçlarını izledikten sonra Ersun Yanal ile buluşmak için Kopenhag'a gittim. Hocaya otelde görüşelim dedim. Hoca ise buna gerek olmadığını, futbolculara izin verdiğini, güzel bir restaurant ayarlamamı istedi. Ben de bildiğim bir restaurantı ayarladım. Oraya gittiğimde o kadını ilk kez gördüm. Sanki o kadını ben ayarlamışım gibi bir hava oluştu. Benim işim futbol başka bir şey bilmem. O gece o kadınla aynı masada oturduk. O gece kendisini tanıdım. Ertesi gün maça gittik. Ersun Yanal bana, o kadına, TFF Kopenhag scout'undan Adnan Bey ve kızına 4 bilet ayırmıştı. O 4 bileti aldım ve bir tanesini Yanal'ın arkadaşına verdim. Hatta bileti bize kulüp yetkilileri verdi. Maçı da Yanal'ın arkadaşı ile izledim. Ben olayla tüm ilgim budur. Fenerbahçeli yöneticiler bu konuda beni yanlış anlamışlar."