15.GünKAHVALTI (08:00-09:00): 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği + 1 adet katı pişmiş yumurta + 2 adet sivri biber + 5-6 adet saplarıyla beraber maydanoz ve mevsim yeşillikleri + 5 adet tuzsuz zeytinARA ÖĞÜN (10:30-11:00): 1 orta boy sert armut +6 adet tuzsuz badem + 1 fincan rezene çayıÖĞLE YEMEĞİ (12:30-13:00): 1 porsiyon Izgara balık ~150 gr yanında bol limonlu ve sarımsaklı semizotu-roka salatasıARA ÖĞÜN (15:00): 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği + 1 tatlı kaşığı şekersiz organik kuşburnu marmelatı + 1 veya 2 fincan rezeneARA ÖĞÜN (17:00): 1 küçük kase az yağlı yoğurt içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu eklenebilir.AKŞAM (19:00-19:30): 6-7 kaşık etsiz yapılmış ıspanak yemeği (Pişerken içine 1 çorba kaşığı bulgur ekleyiniz..)ARA ÖĞÜN (21:00-21:30): 4 adet esmer kuru kayısı + 1 fincan bitki çayı16.GünKAHVALTI (08:00-09:00): 3 yemek kaşığı sade müsli + 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi + 1 su bardağı yağsız süt veya az yağlı keçi sütüARA ÖĞÜN (10:30-11:00): 1 adet yeşil elma rendesi + üzerine 1 tatlı kaşığı toz tarçın serpilcekÖĞLE YEMEĞİ (12:30-13:00): 1 tabak(5-6 kaşık) kıymalı sebze yemeği + 1 su bardağı az yağlı ayran yanında söğüş yeşil salataARA ÖĞÜN (15:00): 1 Türk kahvesi fincanı kadar kavrulmamış badem içiARA ÖĞÜN (17:00): 1 adet kabuklarıyla armutAKŞAM (19:00-19:30): 1 kase yeşil mercimek yemeği ve yanında yeşil salataARA ÖĞÜN (21:00-21:30): 1 adet kivi veya 10-12 adet yeşil erik + 1 fincan bitki çayı17.GünKAHVALTI (08:00-09:00): 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 2 parmak kalınlığında az yağlı peynir ve 2 adet sivri biberden yapılmış yağsız tostARA ÖĞÜN (10:30-11:00): 1 su bardağı az yağlı keçi sütüÖĞLE YEMEĞİ (12:30-13:00): 1 büyük kase yağsız yeşil salata üzerine 2 çorba kaşığı yağsız lor veya çökelek peyniri + 1 adet haşlanmış yumurta ile 3-4 adet tam taze ceviz içi veya badem üzerine1 tatlı kaşığı zeytinyağıARA ÖĞÜN (15:00): 1 adet yeşil elma + 1 fincan bitki çayıARA ÖĞÜN (17:00): 2 adet salatalık ve acı sivribiberAKŞAM (19:00-19:30): 1 porsiyon fırında sebzeli ızgara balık (az yağlı balıklar, levrek, çipura gibi…) ve yanında bol yeşil salataARA ÖĞÜN (21:00-21:30): 1 küçük avuç tuzsuz leblebi + 1 fincan bitki çayı18.GünKAHVALTI (08:00-09:00): 3 yumurta beyazı + 1 yumurta sarısından hazırlanmış yağsız omlet + 1 büyük çorba kaşığı lor veya çökelek peyniri + 2 adet acı sivribiber + 1 orta boy salatalık + 1 dilim kızarmış tahıllı ekmekARA ÖĞÜN (10:30-11:00): 3 adet tam ceviz içi ve bitki çayıÖĞLE YEMEĞİ (12:30-13:00): 1 büyük kase karışık sebze çorbasıARA ÖĞÜN (15:00): 1 su bardağı kadar az yağlı yoğurt ve 1 tatlı kaşığı kadar keten tohumuARA ÖĞÜN (17:00): 1 adet tam tahıllı grissini +3 adet esmer kuru kayısı + 1 fincan bitki çayıAKŞAM (19:00-19:30): 1 veya 2 büyük kase öğlen içtiğiniz karışık sebze çorbasıARA ÖĞÜN (21:00-21:30): 1 küçük avuç tuzsuz leblebi + 1 fincan bitki çayı