Şu kadın milleti şeytana pabucunu ters giydirir he! Kafasına takmaya görsün bir şeyi ne yapar ederaltından girer üstünden çıkar sonunda amacına ulaşır. Erkeklerde böyle bir yeti yok ne yazık ki. Onlar düz mantıkla bakar düz mantıkla uygular düpedüz mantıkla da varılan noktadaki sorunlara katlanırlar. Hayır mesele kadın erkek karşılaştırması değil. Hem ne haddime canım? Ben hayranı olduğum kadın zekasının şeytani penceresine çevirmek istiyorum aynayı...

Derin devletin ciddi kuşku olmaksızın keyfince dinleme yaptığını biliyoruz. "Yerin kulağı var" deyiminin çıkış noktası da budur. Devlet bu! İster dinler ister dinletir. Köstebekler yerleşir oramıza buramıza. Kimin kulağı neremizde belli değildir. Hal böyleyken bünyemizin bağışıklık kazanmış olması lazımdır. Tamam Allah iki kulakla yaratmış ama fazladan birkaç kulağın sızmasının ne sakıncası olacak ki? İşte konuyla alakasını merak ettiğiniz şeytani kadının gücünü sezinleme virajına geldik. Boşanacağı kocasının ondan gizli ne haltlar yediğini afişe etmek isteyen şeytan ablamız kulakçılık oynamış. Hangimiz yapmayız ki? Kim dedektifçiliğe soyunmamıştır hayatının bir döneminde? Ceket üstünde saç kılı gömlekte ruj lekesi gibi bariz belirtileri saklayamama gafletine düşen *****ları geçiyorum. Er kişi! Açık verir!

Teknoloji gelişti. "Saçı uzun aklı kısa" diye nitelendirilen kadınların da bu devrime ayak uydurduğu aşikar. Telefona takılan dinleme cihazlarına kadar vardırılan bir "illa da özelini öğreneyim" hastalığı vardır. Şeytani ruhlu dişi bu salgına yakalandıysa vay o gariban amcanın haline! Saklanacak delik aramaya başlamalı.

Bir kız arkadaşım nikah işlemlerini başlattıkları gün nişanlısının telefona bakıyor. Adamcağız hacetini gidermek için izin istemişken bizimkini şeytan dürtüyor. Şöyle en hızlısından mesajlarına baksa da düzgün koca buldum diye sevinse ya... Bir nevi kendini tatmin duygusu. Yani adam "temiz" çıkacak ve duyulan güveni gerçekten hak etmiş olacak. Peh! Bilmezden gelenlerin huzuru ne tatlı bir duygudur öğrenmemiş. Kurcaladıkça yayılan kokunun ağırlığı kendini boğacaktır. İki üç tane kız arkadaşın işveli mesajı verilen cevaplarla " Bu mu benim evleneceğim erkek? Bu mu hayatımı adadığım namussuz adi ********...." Zekasına kurban olduğum şeytani ruhlu zeka küpüm; senin neyine özele girmek? Bırak herkesin özeli ( pisliği) saklı kalsın. Kurcalamalar dinlemeler izlemeler bunlar boş işler şekerim. Tamam uyanıksın! Yakalarsın! İyi de can sıkmaya değer mi? Devletin kulaklarına heveslenip meyil etme hukuksuzluğa! Yazık oldu nikah da yattı....