Beyaz bir düş için çaba harcamaktansa zamanı durdurabilmenin o ana tanık olabilmenin ayrımına bilinçlenmenin coşkusuyla biriktirmeye başladım. İçinde Olmadığım beni göremediğiniz tasvirlerin geri planında bir yönetmenin koltuğundan yansıdım. Işığın renklerin oluşturduğu duygu tomurcuklarına isim aramadan kendi farklılığımdan damlalarla hayat vererek beslemeye çalıştığım birikenlerim. Benim çevremde oyun alanımdaki biriken suya taş atıldığında halkalarımla yayılarak yavaş yavaş birikenlerimle ilerledim. Zamanın uçtuğu geç kalmak istemediğim yetişebilmek için kimsenin bir diğerini görmediği karmaşada biriktirmeye devam ettim.

Taşmadan doldukça ne için? Ne kadar? Nasıl? Olmalı sorularına yanıt ararcasına ne kadar boş anım varsa her gün doğumunda zaman kavr******* uzak süregelen birikimlerin rastlantısal dizilimine yaslanmış binamın sütunlarını oluşturabileceğinin farkına varmışken büyüdüm. Her bireyin yaş******* geçen kalanların ve gidenlerin yitirilebilirliğini ve sonsuza dek kalanların nedenlerine giden yolları ışıklandırmaya çalıştım birikenlerimle. Yürümeyi öğrendim geçmişi silmeden yanımda benliğimle birlikte seslenebilmeyi gökyüzüne uzanan seslerle Kadınları tanımayı biriktirdim gelişmek için sevgiliye duyulan yalnızlık çarpıntısını biriktirdim.

Karanlık günlerde yapmaktan zevk aldığım işime sarılmayı paylaştım. Yaşlandığımızda aslında hala mücadele etmemiz ve yaşamın kirlerinden özgür irademiz ile konumumuz her ne olursa olsun ayakta kalmamız gerektiğini biriktirdim. Yaşama el açmanın ne anlama gelebileceğini biriktirdim. Şelalenin altında su damlalarının bedenim üzerinde bıraktığı yaşama sevincini bir nehre aktığında anladım elbet akan mavi yeşil suda birikecekti mevsim dönümlerinde düşüncelerimin sonuna yaklaşmadığı her akıntı gibi hızlı ve derin.

Sokaklarda dolaştım gece gündüz seyyah gibi Çatıların gölgesine uzandım gökyüzüne bakmak isterken gölgenin mayıştıran uyuşukluklarını da biriktirdim.

Gün batımındaki yerim gecelerin mum ışığına bıraktı sözlerimi. Yürüdüm renkli balonların lalelerin arasından baharın gelişini haber veren bademin doğum gününü biriktirdim. Şansın bilinen denklemlerinin kendi ellerim arasında şekillenen bir hamur olduğunun bilincinde biriktirdim.

Açılan kapıların ardından çocuklar kelebekler görünürken balıkçıların ağlarına harcadıkları emek karşılığında tüm yorgunluklarını paylaştıkları ince belli çay bardaklarını biriktirdim.

Şu an taşmamak için dolduğum birikenlerimle yürümeye devam ediyorum. Belki de bir gün sizlerin biriktirmek üzere olduğunuz mutlu bir anınızın tam yanında görünüveririm. Mutlu olduğunuz anların gürültüsü hatırınızdaysa eğer ya da yürürken gözünüze çarpan neşeli yaşamların sizdeki hangi mekanizmanın tetiğini çektiğinde ateş almanızı sağladığının düşüncesindeyseniz.

Şimdi eğer tercih ederseniz İsterseniz biraz da birlikte paylaşdığınız evrende birikenleriniz için düşüncemizin seslerini dinleyerek değerlerimizi yitirmeden yürüyelim.