Hiçbir şey görmek istemiyorum;

Hiçbir şey duymak istemiyorum;

Hiçbir söz söylemek istemiyorum...

Dünyadan bir haber bir şekilde yaşamak istiyorum. Varlığımın bir varmış bir yokmuş olmasını istiyorum. Gördüklerim duyduklarım bazen öyle sıkıntı veriyor ki söyleyeceğim sözlerim bile boğuyor beni...

Ne yenilir ne yutulur cinsten sözlerim var. Her bir kelimem demirden leblebi ve ben her kelimenin altında eziliyorum.

Susmak istiyorum böyle anlarda. Yemyeşil bir doğa da masmavi bulutların üzerinde olmak istiyorum. Fakat ben susamda içimde kopan fırtınalar sanki her şeye engel oluyorlar.

Yaşanılanlar ruhumu sıkıyor. Hiç biri için çözüm yolu bulamamak ise boğuyor...

Bir yanda deprem bir yanda sel felaketi ile boğuşan aç susuz evsiz barksız kişileri görmek ve hepsine yardım edememek üzüyor. Hani yardım edip de ardından böbürlenen yaptıkları yardımları insanların gözlerinin içine sokanları görmek ise çıldırtıyor.

Adaletsizlikler haksızlıklar diktatör kafalar kör gözler sağır kulaklar ise ayrı bir sıkıntı...

SEVMİYORUM İŞTE::

İlk okul çocukları gibi mitinglerde birbirlerine hakaret eden parti liderlerini

Mitinge katılım az diye yazın deli sıcağında işçilerini alıp zorlar mitinge götüren devlet erkanını...

Baskı istemiyoruz diye atıfta bulunup baskı yapanları

Adaletsizlikten bıktık adalet istiyoruz diye söylenip yasalar çıkartıp ardından adaletsizlik yapanları

Dinimin güzelliklerini ayaklar altına atıp çirkinleştirenleri

Şehitlerimin kanını yerde bırakan kemiklerini sızlatıp dağdan PKK'lıları indirenleri

Sözüm ona açılım adı altında Türk devletini yok etmek isteyenleri edenleri

Atama ve görüşlerine sahip çıktıklarını söyleyip sapıtanları saptıranları onu putlaştıranları

Sırf kendi görüşlerine uymuyor diye farklı görüşlerde olanlara çirkince saldıranları kendi düşüncelerini benimsetmek için çirkinleşenlerihakaret edenleri

Beni dinimin direği olan namaza çağıran ezandan rahatsız olanları benim milli marşımdan da rahatsızlık olan saygı göstermeyenleri

Bir yahu diye bir hristiyan'a vs. saygı duyup onları başlarında taç edip gerçekten Müslüman olanları hor görenleri küçümseyen geri diye adlandıran sözüm ona aydın cahilleri

Dinimi savunup dinimle alakasız işler yapıp ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM!! Diyenleri

Türk diline sahip çıkmayan Türkçe konuşmayı bilmeyen ama İngilizce'yi anda dili gibi bilen giydiği yediği içtiği yabancı ürünler olanyabancı isimler adı altında ki mekanlarda olmak için can atan kurumlarının isimlerini Türkçe yazmaya utanan yabancılık için de kaynayıp giden dil bilmiyor diye kişileri hor gören yanında eleman çalıştırmayan ve tüm bunlara rağmen koltuklarının altını kabartıp BEN TÜRKÜM diyenleri

Yaşanılan acıları unutan iki ah vah edip sessiz kalanları

İnsan ayırımı yapan insanları oldukları gibi kabul edemeyen çevresinde gerçekleşen başarıları hazmedemeyen yaptıkları her şeyi gösteriş için yapan

Hayatını başkaları üzerine kuran başkaları ne der düşüncesi ile yaşayan

Güzel ve akıllıca sözler söyleyip söylediklerinin tersini yapıp yaşayan

Kişilerin hal hareket ve sözlerinden saçma anlamlar çıkartıp ona inanan dedikoduyu seven iftira atmaya bayılan karşı tarafın hep kötü yanlarını gören sürekli eleştiren ama eleştiriye kapalı çirkin fesat kıskanç kişileri

Kendi sevgisini kendine itiraf edemeyen etmek istemeyen bomboş işlerle uğraşan dengesiz kaba ukala kişileri çok bilmişleri

Gözünde at gözlüğü olan araştırmayan öğrenmeyen kulaktan dolma bilgilerle hareket edenkalıplaşmış fikirleri olan kişileri

Mütevazılıktan hoş görüden anlayıştan sevgiden uzak yaşayan insanca yaşamayı bilmeyen insanları sürekli kıranları...

İşte böyle insanlar ruhumu sıkıyorlar.

Ve ruhum sıkıldığı ve hiç birine çözümler bulamadığım böyle yaşamaya mahkum kaldığımı bildiğim için

En çok KENDİMİ SEVMİYORUM!!!