"Bazen bir kulagimizdan girip digerinden çikan uçucu sesler neleri getirip neleri gotürdügü farkinda bile olunamayan... Bazen de o kadar siddetle sarsar ki benligimizi yüklendigi anlamdan ötesini bize dahi tasitmayan...

E
n vefali
en zor bulunan
en yanibasimizda
en acitan
en sevdigimiz
ve hep özlenen hep aranilan.
" Dost "

Bazen gün agardiginda gökyüzündeki günesi alip dudaklariniza dokundurtan bazende karanliklar basincaya kadar söylenemeyen esirgenen ya da unutulan.
" Günaydın "

Bazen yanibasindayken hep seninle olacakmis kadar asinalasip umarsizlastigin bazen de kiymetini önemini sevgisini ve sevkatini artik aglayarak özlemiyle paylastigin.
" Anne "

Bazen hiddetinden korktugun gücünü devlestirdigin her türlü sorumlulugu yükleyipte elinle ittigin bazende arkadas olup gezdigin örnek aldigin yüregindeki sinirlari sonsuza kadar açtigin taptigin.
" Baba "

Bazen "eninde sonunda sen benim olacaksin bende senin" diyecegin kadar keskin ve kesin Bazen de aradigin sonsuzluga kavusturacak kadar hem uzak hem de yakin ama senin.
" Ölüm "

Bazen çok bilinm eyenli bir denklem içinde sürüklenip kaybolup gittigin bazende basitligi karsisinda afallayip alaya alip küçümsedigin "es" geçtigin.
" Hayat "

Bazen torpil de yapsan nafile süresi basindan kisaltlmis bir imtihan bazen de bir bedende dokuz kez formatlanmis bir yasam.
" Ömür "

Bazen saçlarina ak düsene kadar arayip da bulamadigin en güzel hayal en büyük armagan en büyük düs bazen de bolca bulup insafsizca harcadigin laçkalasmis anlami kaybolmus bir yokolus bir düsüs.
" Aşk "

Karnin her zaman tokken sirtin pekken gönlün hosken dahi en büyük açligin fazla bulunca degerini bilemeyip simardigin gidim gidim öldürüp de yokettigin saçtigin.
" Sevgi "

Bazen bir kerecik isitebilmek için hem kaçtigin hem kovaladigin bazen de olur olmaz yerde söyleyip abartarak batirdigin battigin.
" Saygı "

Bazen degil her zaman bütün kisiliklerin boy aynasi... Yansidigin...yansittigin...
" Evet "

Bazen acimasizca dudaklarindan çikmasina izin verdigin insafsizligin bazen de söyleyip hem ezdirdigin hem de altta kaldigin!
" Hayır "

Bazen tadabilmek için tadini beyazlara siyahlara çiçeklere ve umutlara dolandigin dolandirdigin bazende kurtarabilmek için özgürlügü tek parça kalabilmek adina savastigin.
" Evlilik "

Bazen gün içersinde cömertçe sunabilecek kadar gönüllere ilik bir meltem tatli bir su olup aktigin bazen de bir kerecik duyabilmek ve söyleyebilmek için seni kavuran yalnizliga hüzünlerle daldigin.
" Merhaba "

Bazen seni sevdigin herseyden ayiracak korkusu ile duymamak için kulaklarini eze eze tikadigin bazen de sabah'lari karsilamak için gece'lere söyleyip yildizlarla allayip pulladigin.
" Allahaısmarladık "

Bazende bir kelimeyi baska bir kelime ile onlari da baska baska kelimelerle tanistirip dünyanin en düsünülür yapisini olusturdugun anlamlar dinamigin.
" Cümle "

Cümle ?

Sahi cümle dedim de aklima geldi; Sadece 3 kelimeyi seferber ederek sonrada onlari yanyana dizerek yüregimin sesini de anlamina katarak olusturdugum en favori cümlemi açikliyorum;

" Seni çok seviyorum..."
Geç kalmadan iste!
Hiç bir sey zamaninda "geç" degildir çünkü..."