Hacıosmanoğlu bombaladı
Trabzonspor'un Avni Aker'de 2014-15 sezonu açılış töreninde konuşan İbrahim Hacıosmanoğlu, hayata gözlerini yumanSüleyman Seba'yı, başkanın 'Şerefsiz şampiyonluktansa, şerefli ikincilikleri tercih ederim' sözüyle andı.
Transfer döneminde şov yapan Trabzonspor, yeni sezon açılışında Avni Aker Stadı'nda Bursaspor ile yapılacak hazırlık maçı öncesi görkemli bir tören düzenledi.
Yeni transferleri ışık şovları eşliğinde taraftarlara tanıtan bordo-mavililer'de, Başkan Hacıosmanoğlu sahaya çıkan son isim oldu.
Trabzonspor'un gerçek sahibinin taraftarlar olduğunu belirtan Hacıosmanoğlu şu ifadeleri kullandı:
"Sözlerime başlamadan önce Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın ölümünden duyduğumuz üzüntüyü paylaşmak isterim. Hep söyledim içimde pişmanlık var. Keşke onunla aynı dönemde çalışıp ondan da bir şeyler öğrenseydik. Biz bugün ne söylüyorsak o da aynı şeyleri söylüyordu. Şerefsiz şampiyonluklar yerine şerefli ikinclikler daha iyidir. Ruhu şad olsun.
Bana büyük başkan sözünü hak ettiğim zaman söyleyin ben emekleyen başkanım. İnşallah bu sezon hem şampiyonluğu kazanırız hem de çalınan kupamızı alacağız. Sizin aranızdan geldim, sizler gibiyim. Bu şehirde Trabzonspor'u siyasi ve ticari olarak kullananların başkanı değilim. Onların başkanı olmayı Allah bana nasip etmesin. Bu düzeni değiştirmeyi Allah bize nasip etsin. Şimdi biz geldiğimiz günden beri içerideki dışarıdaki hırsızlarla uğraşıyoruz. Dışarıdakileri anlıyorum da içeridekilerin tepkisini anlamıyorum. Bu kulübü yiyenlerin hesabını sormazsak yarın Allah bize hesap soracak. Trabzonspor'un gerçek sahibi sizlersiniz. Onlara gerek yok. Ben büyük başkan değilim sadece sizin gibi temiz duygularla bu renkler için yanıp tutuşanlara hizmet için bu kulübün başkanıyım."