Gündemi uzun süre meşgul eden bir konu.Hepimizin duymaktan aşina olduğu kadınlarımızın polisleri çantalarıyla dövmeye kalktığı bir konu.''Kürtaj'' Kavramı.Kimisi siyaset meselesi yaptı bunu kimisi kumar.Ama oyuncular hep aynı kadınlar.Yönetmenler(erkekler) ise hep sahnenin dışında.

Neden 'kürtaj' bizi bu kadar rahatsız ediyor ki? Eminim bu soruyu çantalarıyla devlet memuruna vurarak suç işlediğinin farkında olmayan kadınlarımız bile kendisine sormuyor...

Soruyorum size neden Kürtaja karşı çıkıyoruz?İzlediğim kadarıyla kadınların hep aynı endişesi.TECAVÜZ! Peki y[COLOR=#009900 !important]a [/COLOR]kürtaj kaldırılmayıp yasal olsa o zaman tecavüz normal mi sayılacak.Bu gibi sorularla tanışmadan tepkileri tazikli şekilde fırlatan insanlar kendilerini ve geleceklerini tehdit ettiklerinin farkında değil.

Nice genç kızlarımız var.Karekteri ve cinsi belli olmayan insanlar tarafından kandırılıp yatakla cezalandırılıyorlar.Sonrası bu kızcağız tecavüze söyleyemeden kürtaj oluyor.Eee sonra kendisi bitik bir hayat yaşıyor.Korkusundan kimseye söylemiyorböyle canavarlarda insan içinde gezip daha kaç av buluyor kendisine.Sonra daha kaç genç kızımız hayatın başında yarım Ve kaç canavar böyle cesaretleniyor.

Kürtaj'a tepki veren Ablalar Abiler Teyzeler Amcalar var kendilerince haklılarda.Onları anlayabiliyorum.Tutamıyorlar kendilerini belki kontrol edemiyorlar.Bu durum onlar için can sıkıcı bir gelişme olabilir ama bir üst parağrafta bahsettiğim konu daha içler acısı bir durum değil mi? Sırf daha temiz bir ortam için korunabilmeyi öğrenemez mi insanlar?

ne siyasetle ilgileniyorum nede yandaşım.Sadece [COLOR=#009900 !important]art[/COLOR]ık elit bir ortam yaratılmalı bu ülkede.İstediği kıza tecavüz edemeyeceğini anlamalı bazı yaratıklar.İşte bu bir fırsat.Bu yasanın arkasından bir yasa daha çıkartılabileceğini umut ediyor ve diliyorum.Kürtaj Nasıl yasaklanabiliyorsa Kadınların Kabusu olan Tecavüzde en az o kadar caydırıcı ceza ile karşılık bulmalı.Aklının ucundan bile geçirilmemeli

Sözümü bitirmeden bir önerimde kadınlara kaldırıdığınız çantalarınızı polislere değil hemen yanı başınızda sizinle bağırıp destek olmaya çalışan ama aslında fırsat kolluyan çıkıncılara kaldırın

Bardağın dolu tarafından bakmayı öğrenmiş bir türkiye ile uyanmış olmayı dileyerek