Kim olduğumunadımın ne önemi var ki? AliFatmaAhmet...Yoldasokaktaparkta gördüğünüz bacağıkolu olmayan çocuklardan biriyim ben de. bu sizi kendimden uzaklaştırabilmek için yeterli bir açıklama.Halbuki ben de bir çocuğum. sizlerle de aynı yaşlardayım.Ah bir bacak ah bir fazla.Dışarıya çıkmamamın nedeni ne utanmam ne de üzülmem.Dışarısı benim gibi çocuklar için çok tehlikeli sadece.Gözlerim görmese de kendime has bir yaşam kurduğum odamda yüzümü sıcaklığıyla tatlı tatlı okşayan güneşiannemin yaptığı çöreğin kokusunu öylesine iyi hissediyorum ki.Hiçbiriniz yabancı biriyle tanışma fırsatına hayır demezsiniz; çünkü farklıdır sizlerden.Sizler gibi konuşmazyemekleriniz de değişiktir.Bir başka kültürdür.Ben de bir yabancıyım mesela.Sizler gibi konuş da oynadığım oyunlarhayallerim tümü değişik.Tanımaya değer olamaz mıyım? Şimdi engelli bir çocuğun acındırma mesajlarını okumuş bulunmaktasınız.Belki de birçoğunuz daha ilk satırlardan sıkılıp bıraktı.Haklısınız değmez.Aslına bakılırsa çoğu zaman sizlere acıyor ve iyiki sizler gibi değilim diyorum.Çevrenizde bir sürü güzellikmutluluk verici nesne varken mutluluğu bilgisayar gibi arkadaş düşmanlarında arıyorsunuz.Siz kör insanlar! Kulaklarınız duyar ve siz kuşların senfonisini duyamazsınız.Burnunuz iyi koku alır ve çiçekleri bir kelebek gibi koklayamazsınız.Ve.. Sizler! Bir kalbe sahipken o kadar yoğunsunuz ki hissettiremezsiniz.Benim bir bacağım eksikken bakın bir aynaya tüm uzuvlarınızı kaybetmişsiniz.Ve... Aynalarınızı yitirmişsiniz!