Ersun Yanal'ın istifasından sonra yönetim tarafından yardımcı antrenörlükten teknik direktörlüğe getirilenİsmail Kartal'a taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu. Maçın başlama düdüğünün öncesinde, taraftarlar "İsmail Kartal" diye tempo tuttu. Bunun üzerine yedek kulübesinden çıkan Kartal, el sallayıp, eğilerek taraftarları selamladı. Taraftarlar da "Şampiyon yap bizi İsmail Kartal" diye tezahürat yaptı. Bu arada, okul açık tribünde bulunan bir grup taraftar, ısınmaya çıkan sarı-lacivertli futbolculara tepki gösterirken "Bu forma kutsaldır, nasip olmaz herkese" ve "Aşkımız armaya, sizlere değil" diye tezahürat yaptı.

KARTAL: BEN NASIL KONUŞACAĞIMI BİLİRİM
Olympiakos'a sanki bir lig maçına çıkacakmış gibi hazırlandıklarını söyleyen İsmail Kartal, "3-4 maçtır kazanamamanın bir sıkıntısı vardı takım üzerinde, bunu da aştık. Zaman zaman istediğim bazı şeyler oldu" dedi. Kartal, soyunma odasının mahremliği konusundaki soruya ise "Yorum yapmak istemiyorum. Ben endişe taşımıyorum, nerede ne konuşmam gerektiğini bilirim. Benim de başıma gelecek diye bir endişem yok" cevabını verdi.