İnsan her şeyi elinde tutamaz hiç bir zamanNe gücünü ne güçsüzlüğünü ne de yüreğiniVe açtım derken kollarını bir haç olur gölgesiVe sarıldım derken mutluluğuna parçalar o şeyiHayatı garip ve acı dolu bir ayrılıktır her anMutlu aşk yoktur
Hayatı bu, silahsız askerlere benzerBir başka kader için giyinip kuşananNe yarar var onlara sabah erken kalkmaktanOnlar ki akşamları aylak kararsız insanSöyle bunları hayatım ve bunca gözyaşı yeterMutlu aşk yoktur
Güzel aşkım tatlı aşkım kanayan yaram benimİçimde taşırım seni yaralı bir kuş gibiVe onlar bilmeden izler geçiyorken bizleriArdımdan tekrarlayıp ördüğüm sözcükleriVe hemen can verdiler iri gözlerin içinMutlu aşk yoktur
Vakit çok geç artık hayatı öğrenmeyeYüreklerimiz birlikte ağlasın sabaha dekEn küçük şarkı için nice mutsuzluk gerekBir ürperişi nice pişmanlıkla ödemekNice hıçkırık gerek bir gitar ezgisineMutlu aşk yoktur
Bir tek aşk yoktur acıya garketmesinBir tek aşk yoktur kalpte açmasın yaraBir tek aşk yoktur iz bırakmasın insandaVe senden daha fazla değil vatan aşkı daBir tek aşk yok yaşayan gözyaşı dökmeksizinMutlu aşk yoktur amaBöyledir ikimizin aşkı da