F.Bahçeli Kuyt, yeni hocası İsmail Kartal'ı yorumladı: Hedefimiz 4. yıldızı takmak. İsmail hoca ise söylendiği gibi tecrübesiz değil. F.Bahçe'ye teknik direktörlüğü için doğru zamanda olduğunu düşünüyorum

F.Bahçe'de 'En büyük sponsorumuz taraftarımız' konseptiyle organize edilen Fenerium imza günlerinin 7.'si dün Marmarapark'ta yapıldı. Dirk Kuyt ve Serdar Kesimal'ın katıldığı törende izdiham yaşanırken, Kuyt şu açıklamaları yaptı: "Taraftarın yoğun ilgisi beni memnun etti. Pazartesi günü G.Saray ile bir maçımız var ve sezonu bu sınavla açıyoruz. Yeni sezon için sabırsızlanıyorum. Herkes biliyor ki 4. yıldızı takmak için sonuna kadar savaşacağız. Sezonun ilk kupası için oynayacağız. En büyük rakibimize karşı mücadele edeceğiz. 2 kez üst üste Süper Kupa'yı kaybettik. Artık önümüzde yeni bir sezon ve maç var. Kazanacağımıza inanıyor ve kendimize güveniyoruz.

'TAKIM HEP İYİYE GİDİYOR'
Yeni sezona yeni hoca ile başlıyoruz. Zorlu haftaları geride bıraktık. Biz İsmail Kartal'a çok güveniyoruz. Bazıları onun yeterli tecrübeye sahip olmadığını söylüyor. Bence tecrübesi var. F.Bahçe'de uzun süredir yardımcı olarak görev yaptı. Kartal'ın, F.Bahçe'ye teknik direktörlüğü için doğru zamanda olduğunu düşünüyorum. Tecrübesini takıma katacaktır. Güveniyor ve başarılı olacağına inanıyoruz. 2 haftadır takımın daha iyiye gittiğini de söyleyebilirim. Olimpiakos ve Romamaçlarında bunu gösterdik."

4. YILDIZI İLK BİZ TAKACAĞIZ
Serdar Kesimal ise imza töreninde şu ifadeleri kullandı: "Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ederim. Bu sezon 4. yıldızı ilk takan takım olmak istiyoruz. Takım içinde iyi bir hava var. İnşallah sezon sonu bu hedefe ulaşacağız Artık Süper Kupa'yı alma vakti geldi. Derbide elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İsmail Kartal hocamıza ise sonuna kadar güveniyoruz."