Seni seviyorum" demek için yalnızca kelimeler mi gerekli? Partneriniz, sevgisini kelimelerle ifade edemiyorsa, verdiği işaretleri dikkatle inceleyin. Siz farkında olmasanız da aslında size olan sevg
isini farklı yollardan gösteriyor olabilir.
"Seni seviyorum" demenin 4 sıra dışı yolunu sizin için yazdık. Birazdan okuyacağınız cümleler partnerinize olan bakışınızı değiştirecek.
İşte seni seviyorum demenin
Sebepsiz yere sizi arıyor ya da mesaj atıyorsa...
Partneriniz, son konuşmanızın üzerinden çok geçmemesine rağmen sebepsiz yere sizi arıyor ve sesinizi du
Hep sizinle olmak istiyorsa...
Sevgiliniz herhangi bir sebep olmaksızın tüm boş vaktini sizinle bir şeyler yaparak mı geçirmek istiyor? Örneğin, market alışverişine sizinle geliyor ya da ev işlerinize yardım etmek istiyor... Dışarıdaki buluşmalarınız ve özel planlarınız dışında da yanınızda beliriyorsa, partneriniz sizinle gerçekten ilgilendiğini ve geçici olmayan bir ilişki istediğini göstermeye
çalışıyordur.
Sizi tutku dolu öpüyorsa...
Tutku dolu bir öpüşmeye kim hayır diyebilir? Partneriniz sizi her öptüğünde aynı tutkuyu hissediyorsanız, kelimelerle aşkını ifade etmesine gerek duymayın. Davranışlarıyla sizi etkilerken bakışlarıyla ve dokunuşlarıyla da sizi sevmesine izin verin.