Hayat sandığın kadar uzun değil, bugün seni seviyorum demeliyim. Yarın baktığın yerlerde olmam belki. Aşk bekletilmeye gelmez hemen gidiverir tutamazsın. '' Zincirleyin aşkı ayaklarından adım atamasın bizden öteye. Bakın oradan ayrılık bakıyor; onu, vurun öldürün bir daha doğmasın bize.''
Hayallerimde ki kadar güzel ve rüyalarım kadar gerçekçi olmalısın.
Ben bu dünyayı seni gördüğüm için sevdim ve bugün aşka tutuklandıysam, gözlerin gardiyanım olduğu içindir.
Seni Seviyorum...
''Hey yargıç; şikayetçiyim kendimden, müebbet hapis istiyorum koğuşu sevdiğimin kalbi olan bir yerden. Sizi temin ederim iyi hali bozmam inan, sözüm söz öleceğim günü bekleyeceğim ben o hapishanede.''
Seni Seviyorum...
Aç kalbini gardiyan müebbet yedim. Ömür boyu beni taşımak zorundasın. İstem dışı bu ceza ama hissettim içi. Ekmeğe suya gerek yok bu ceza süresinde; sadece bir yudum sevgi, şefkat ve biraz da aşk yeterlidir. İstediklerim ve isteyeceklerim bunlardan ibarettir. Üstünüze fazla yük olmam. Müebbet süresince hamallığınızıda yaparım; Aşkınızı taşıyarak...
Seni Seviyorum...
Seni seviyorum gardiyan gözlüm.
İsteyerek tutuklandım gözlerine, kalbin hapishanemdir.
Saçlarını avlu, parmaklarını tespih yaparsan bir ömrü heba edeceğim burada...
Seni Seviyorum...
Beni içeri alır mısın?
Ben girdikten sonra kalp kapılarını kapatıp vursunlar sonsuzluk kilitlerini.
Kilitleri büyük olsun ve kilitledikten sonra parmaklıktan verin anahtarı bana. Hem genel af çıksa da bana değmesin; ben burada ölmeye geldim...Seni seviyorum... bu hükümlüye kalbini hücre eyler misin? Tek suçu müebbet yemek; Seni sevdiği için...