yakışıklılık, çekicilik, kadın ruhundan anlama, seksilik, zenginlik, ünlülük, zeka vb. özelliklerden yalnızca 'yakışıklılık' özelliğinin kaldırılmasıyla, diğer nedenlerden birinin tercih edilmiş olduğunun görülebileceği ve bir mantığa oturtulabileceği durumdur.

ona bakarsak; ne güzeller gördüm yanında yakışıklı erkek yoktular, ne erkekler gördüm yanında güzel kız yoktular. tercihtir, bi şey diyemezsin.

davul bile dengi dengine çalarken bu görüntü karmaşasının yaratması sebebi ne olabilir değil mi? inceleyelim.

-kız biraz zekidir. bu çirkin erkek beni elinden kaçırmamak için benim her istediğimi yaparak deyip erkeğin etinden, sütünden faydalanmaya çalışır. erkek de kızı kendine aşık ettiğini sanarak onu şımartıp pohpohlar.

-erkeğin cukkası sağlamdır, ikisinde de zeka işlevsizdir. bu kısımda nerde akşam orda sabahlara döner ilişki. günübirlik yaşamdan zevk almaya çalışan kız tercihidir.

-kız salaktır. sevgilim olsun deyip önüne eşek sürseniz onla bile çıkacaktır. erkeğin çirkinliği burda önemsizdir. erkek olsun yeter.

bu kadarı kafi.