Prandelli, "Sadece futbol için değil Soma için de buraya geldik. Faullü bir maç olmasını istemiyorum. F.Bahçe ile başlamak avantaj. Atmosferi görmek için sabırsızlanıyorum" dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli,Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa finalinde kazananın öncelikle fair-play ve Soma olmasını dilediğini söyledi. İtalyan hoca, Manisa'da düzenlenen basın toplantısında, "Buraya sadece futbol oynamaya gelmedik. Soma için de buradayız. Fair-play içinde bir maç oynamak istiyoruz. Faullü bir maç oynanmasını istemiyorum. Somalı çocukların yüzlerinin gülmesi önemli" dedi. Prandelli, ilk resmi maçına Fenerbahçe karşısında çıkmasını avantaj gördüğünü belirterek, "Atmosferi görmek için sabırsızlanıyorum. Umarım güzel bir maç olacak" diye konuştu.

WESLEY SNEİJDER ÇOK İSTEKLİ
Bozuk zeminle ilgili, "Buraya Soma için geldik. Bu nedenle tüm detayları gözardı edebiliriz" diyen deneyimli çalıştırıcı, Melo ile Emre arasında geçen sezonki derbide yaşanan olayla ilgili ise, "Son maçları seyrettim. Futbol dışına çıkan olaylar gördüm. Oyuncularıma agresif takımı sevdiğimi ancak bunun fair-play içinde olmasını istediğimi söyledim" yorumunu yaptı. Prandelli, takıma geç katılan Sneijder'in ilk onbirde sahaya çıkacağını ve çok istekli olduğunu da sözlerine ekledi.