F.Bahçe kalecisi Volkan, Melo için ağır sözler söyledi: Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa o iş de bana kalacak, ceza alacağım

Süper Kupa'da G.Saray ile F.Bahçe arasındaki bir derbide daha gerginlikler maçın önüne geçti. Sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle oyun sık sık dururken futbolcular da kendi aralarında birbirlerine sert hareketlerde bulundu. Öyle ki bu durum tek vuruşun yapıldığı penaltılara dahi yansıdı. Melo'nun kaçırdığı penaltı sonrası Volkan Demirel sevincini Brezilyalı futbolcuya çarparak yaşadı. Temas sırasında Melo ve Volkan Demirel birbirlerinin üzerine yürüyüp küfürleşirken 120 dakika sonunda sarı-lacivertli ekibin kalecisi çok sert bir açıklama yaptı. İşte Volkan'ın o sözleri: "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa olmayacak, bana kalacak bu iş. Ben de ceza alırım diye korkuyorum."
SÖZLERİ İNFİAL YARATTI
Volkan'ın "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa bana kalacak bu iş" sözleri sosyal medyada büyük tepki gördü. G.Saraylı taraftarlar arasında büyük öfke uyandıran sözler, F.Bahçeli taraftarların da tepkisini çekti. Milli takım forması giyen bir oyuncunun Soma için oynanan anlamlı Süper Kupa maçı sonrası böyle sözler söylemesi eleştirildi.

TAKTİK İŞE YARADI

Volkan penaltılar sırasında ilginç bir taktik uyguladı. Tecrübeli eldiven, G.Saraylı futbolcular penaltı kullanmadan önce direğin yanına giderek 'uzun süre' su içti. Bu sırada sarı-kırmızılı oyuncular gergin şekilde Volkan'ın kaleye geçmesini bekledi. Milli kalecinin bu ilginç taktiği işe yaradı. Volkan sadece Olcan Adın'ın penaltısına engel olamazken, Melo ve Selçuk topu auta yolladı. Yekta'nın penaltısı da Volkan'ın ellerinde eridi. Gergin başlayan Süper Kupa finali yine gergin olaylarla sona erdi.