Dirençli ve organize bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirten İtalyan teknik adam: Penaltılara kaldığınızda şans gerekiyor, maalesef şans bize gülmedi
G.Saray'ın hocası Prandelli, dirençli bir takıma karşı oynadıklarını belirterek "Penaltılara kaldığınızda şans gerekiyor, şans bize bu akşam gülmedi" dedi. Müsabakada çok savaştıklarını, maçın fair play çerçevesinde geçtiğini ve şampiyon bir takıma karşı oynadıklarını ifade eden İtalyan hoca, "Uzun zamandır birlikte oynuyorlar ve aynı şekilde oynamayı biliyorlar. Biz de karakterimiz gösterdik ama eksiklerimiz var, bunu zamanla gidereceğiz ve daha iyi olacağız" ifadelerini kullandı. "Her iki ekibin taraftarı da 2 saat öncesinde şarkılar söylemeye başladı. Çok güzel bir atmosfer oldu bizim için" diyen Prandelli, maçta zor duruma düştüklerini ve defansif bloğunu oturtamadıklarını belirtti.
KÜFÜRÜ BİLMİYORDUM
Prandelli, kısa bir süredir Türkiye'de olduğunu ve henüz Türkçe bilmediğini belirterek, şöyle dedi: "O yüzden dinlediğim şarkıların ne içerdiğini bilmiyordum. Bu durumlarda her zaman iyi davranmak ve gerçekleri konuşmak gerekiyor. Atılan maddelerle ilgili birkaç kural eksikliği olduğunu görüyorum. Takımı motive etmek için karşı tarafa saygısızlık yapmamak gerek."
TRANSFERLERLE DEĞİŞEBİLİRİZ
İtalyan teknik adam, yeni oyuncu isteği için yönetime de mesaj gönderdi ve şöyle dedi: "Taktiği nasıl okuyabildiğiniz önemli. Yeni transfer gelirse değişiklikler olabilir. Ama şu anda taktiğimiz bu. Bu şekilde devam edeceğiz.