İlişkinizde ters giden bir şeyler varsa bunu ilk önce kadın hisseder. Partnerinizin, yaptığı her şey hatta nefes alışı bile gözünüze batıyorsa ayrılık çanları çalmaya başlamıştır. Artık ağzınla kuş tutsanız ona yaranamazsınız Kadınlar güçlü sezgilerinden dolayı bunu daha kolay dile getirirken, erkekler anlaşamıyoruz, olmuyor, yürütemiyoruz, gibi sözler ile bu süreci geçiştirmeyi tercih ederler Hatta bunu ben özgür olmak istiyorum derlerse de şaşırmayın. Aslında bu sözlerin altında yatan mesaj artık yakamdan düşsen dir .. Şimdi gelin bu konuyu maddeler halinde inceleyelim.
-En ufak bir tartışma anında öfkesini dizginleyemeterek, en son söylenecek en kırıcı sözleri en baştan söylüyorsa.
-Durduk yere sizi acımasızca eleştiriyorsa saçınızı Örneğin bu günlerde çok kilo aldın gibi sözleri alaycı tavırlarla söylüyorsa
-Her tartışma sonrasında sizin tüm çabalarınıza rağmen ortamı yumuşatmak için hiçbir çaba harcamıyor ve aynı tavrını ısrarla sürdürüyorsa
.-En ufak şeyleri büyütüp bunu ilişkide sürekli sorun haline getiriyorsa.
-Ayrılıp barışmalarınız sıklaşmaya başladıysa
- Sizi sürekli olarak kontrol altında tutmaya çalışıyorsa.
- Olur, olmaz zamanlarda cep telefonlarınızı karıştırıyorsa,
-Telefonuna ya da bilgisayarına şifreler koyuyorsa, nedenini sorduğunuz aşırı tepkiler veriyorsa.
–Sizinle her hangi bir konuyu konuşurken bile haklısın diyerek, konuyu geçiştirmeye çalışıyorsa.
- Sizinle birlikte zaman geçirmekten kaçıyorsa ve buna neden olarak ortak yapacak bir şeyleriniz kalmadığını söylüyorsa.
-Konuşmalarına artık ben diye söze başladıysa.
-Zaaflarınızı size karşı bir silah olarak kullanıyorsa
-Özel günlerinizi unutuyor ya da umursamıyorsa
-Her tartışma sonrasında sizde ayrılmak istediğini söylüyorsa
- Tepkinizi ölçmek için hayatında biri olduğunu ima ediyorsa
Geçmiş olsun ilişkinize son noktayı koymanın yani ayrılmanın zamanı çoktan gelmiş geçiyor bile. İlişkiniz için caba harcamanız sizi yıpratmaktan başka bir şeye yaramaz. En iyisi birbirinizi daha fazla kırmadan yollarıınızı ayırmak