Her şeyde olduğu gibi yine bir yerler de garip duygulardayım. Mutluyum desem hadi oradan derler. huzurluyum desem abartma derler. hangi hikayeyi anlatsam sus diceklerini biliyorum. yani A. M.Ö için neler anlatsam kimse bana inanmaz hale geldi. yok işte gitti diyorken herkes döner döner diyor. yok diyorum dönmez gitti seçimini yaptı ve gitti. her zaman ki gibi beni böyle bırakıp gitti. kızmıyorum ona,eğer başkası olmasaydı ben zaten olurdum diyorum, o varmış zaten ki ben denenen yerdeymişim. ben değil o sevmiş onu belki de sevmedi bilinmezlik işte. sonuçta kaldığı yer belli. insan sevdiğinde kör olmalı tıpkı namaz kılar gibi etrafa kör olmalı.

Bakıyorum geçmişe öylece bazen ne çok sevmişiz. ama anlıyor sonrasında bir kez vuruluyor insan tıpkı muhibbi nin şiirlerinde anlattığı gibi.

senin gamın, derdin bu gece güçsüz candan geçti gitti.

Göz yaşlarıma bak, yeryüzünü ve gökyüzünü doldurdu şimdi.

Kimsesizim, halli perişanım, kala kalmışım.

Aşığım,sabırsızım ve acılar içindeyim.

O yürüyen servinin, sevgilimin ayrılığından, ayağı toprağa bağlı bir çam gibi kalmışım şimdi.

Aşk derdim için ne söyleyeyim ki, söylemek, anlatmak mümkün değil.

demiş muhibbi.

gelmiyorsun, şiirlerde okunmuyorsun ve söylenmiyorsun hiç bir şarkı da. oysa ne besteler yapmıştım okumak için sana,notalarım uçmuş ve şarkılarımız sadece çalıyor içimden birşeyler. şimdi sen başka çerçevede bambaşka bir resimsin