Öğrendik ki... Arkadaşlanmızın değişebileceğini kabul ederªsek arkadaş değiştirmek zorunda kalmayız...
Öğrendik ki... En sevdiğimiz kişi bile bizi bir kez kırabilir ama o her zaman affedilmeyi hak eder...
Öğrendik ki... Gerçek dostluk ve gerçek aşk araya mesafeler bile girse büyümeye devam eder...
Öğrendik ki... Bir saniyede yaptığımız bir şey size hayat boyu kırık bir kalp bırakabilir...
Öğrendim ki... Olmak istediğimiz gibi biri olmak bazen hayat boyu sürebilir...
Öğrendim ki... Sevdiklerimizin yanında ayrılırken son sözleriªmiz güzel şeyler olmalı belki de bu onları son görüşümüzdür...
Öğendim ki... Yaptıklarımızın sorumluluğu bize aittir nasıl hisªsedersek hissedelim...
Öğrendik ki... Biz davranışlarımızı kontrol etmezsek davranışªlarımız bizi kontrol etmeye başlar...
Öğrendik ki... Bir ilişki ne kadar ateşli başlasa da tutku gün geçtikçe söner... birbirine gerçekten bağlı olanlar kalplerindeki sevgi asla sönmeyenlerdir...
Öğrendik ki... Kahramanlar doğru şeyi doğru zamanda ve soªnuçlarını düşünmeden yapanlardır
Öğrendik ki... Adalet parayla sağlanmaz...
Öğrendik ki... En iyi arkadaşlarımız ilikte hiçbir şey yapmadan da çok şey yaparak da iyi vakit geçirebildiğimiz kişilerdir...
Öğrendik ki... Kızmaya hakkımız var ama zalimce davranmaya hakkımız yok...
Öğrendik ki... Biri bizi istediğimiz şekilde sevmiyorsa bu bizi tüm kalbiyle sevmediği anlamına gelmez...
Öğrendik ki... Olgun olmak kaç doğum günü kutladığımıza deªğil hayatta neler görüp geçirdiğimiz ve bunlardan neler öğrendiğimize bağlıdır...
Öğrendik ki... Bazen etraftakilerin bizi affetmesi yetmez bizim de kendimizi affedebilmemiz gerekir...
Öğrendik ki... Biz ne kadar acı çekiyor olsak da dünya dönmeªye devam ediyor...
Öğrendik ki... Yetişirken ailemiz ve çevremiz bizi etkiler ama sonunda nasıl biri olduğumuz sadece bize bağlıdır...
Öğrendik ki... İki insan kavga ediyorlarsa bu birbirlerini sevmeªdikleri anlamına gelmez iki İnsan hiç kavga etmiyorlarsa bu da birbiri-lerini sevdikleri anlamına gelmez...
Öğrendik ki... Bazen bir sırrı öğrenmek için ısrarcı olmak gereªkir öğrendiğimiz şey hayatımızı sonsuza kadar değiştirebilir...
Öğrendik ki... İki insan aynı yöne bakıp apayrı şeyler görebiªlir...
Öğrendik ki... Sizi hiç tanımayan insanlar birkaç saniyede haªyatınızın akışını değiştirebilir...
Öğrendik ki... Birini ne kadar çok severseniz hayat onu sizden o kadar erken alır...