Ünal Aysal, bu sezon büyük başarılar beklediğini söylerken, teknik direktörPrandelli'ye de önemli mesajlar verdi. Aysal, "Biz üstümüze düşeni yaptık ve Prandelli'nin istediği transferleri gerçekleştirdik. Artık top Prandelli ve futbolcularda. Dördüncü yıldızı takacağımıza inanıyorum" dedi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeni sezonu ve son dakika transferlerini değerlendirdi. Galatasaray TV'ye konuşan Aysal, "Beklentilerimiz çok büyük. Çok iyi bir sene bekliyorum. Sadece futbolda değil tüm branşlarda çok iyi bir sene geçmesini bekliyoruz. Tahmin ediyorum Galatasaraylılar çok iyi bir sene geçirecek" dedi. Transferin zorlu bir süreç olduğunu ifade eden Aysal, "Biz transfer yaparken hocaların ihtiyaçlarına göre yapıyoruz. Hocalar, ihtiyaçlarını ve tercihlerini belli ediyorlar. Ama maliyetler, kulübün bütçesine uygunluğu, Financial Fair Play kurallarına uygunluğu konusundaki endişelerimizi bir araya getirdiğimiz zaman çok ciddi bir çalışma gerektiriyor. Bu çalışmayı yaparken zaman kaybı da oluyor. Müzakerelerle birlikte kulübümüze faydalı transferleri getirmeye çalıştık" ifadelerini kullandı.

HEDEF 4. YILDIZI TAKMAK
Teknik direktörleri Cesare Prandelli'nin Tarık Çamdal, Blerim Dzemaili ve Goran Pandev'i istediğini kaydeden Ünal Aysal şöyle devam etti: "Hocamızın istediği 3 oyuncunun 3'ünü de alabildik. Haliyle bazen yanılabiliyoruz. Oyuncular kendi kulüplerinde oynayabiliyorlar. Büyük kulüplerden gelenler tutunamayabiliyorlar. Ancak biz umutluyuz. İnşallah sezon sonunda şampiyonluğa ulaşarak 4. yıldızı takmayı hedefliyoruz."

TOP ARTIK PRANDELLİ İLE OYUNCULARDA
Cesare Prandelli, transfer dönemi boyunca, "Başkan'a isteklerimizi ilettik. Baskı lüzumsuz. Gerekeni yapacağına eminim" demişti. Aysal da sözünü tuttu, Tarık, Dzemaili ve Pandev'i bitirdi ve, "Biz üstümüze düşeni yaptık. Artık top Prandelli ve futbolcularda" mesajı verdi.