Demba Ba ve Sosa, Avrupa Ligi için iddialı konuştu. Senegalli forvet, "Zor bir gruptayız ama lider çıkmak için potansiyelimiz var" derken; Sosa da "Hırs gösterirsek çok rahat çıkarız" yorumunu yaptı
Beşiktaş'ın yeni transferleri Demba Ba ve Jose Sosa, BJK TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Senegalli forvet, UEFAAvrupa Ligi öncesi, "Önemli deplasmanlar oynayacağız. Partizan deplasmanı zor olacaktır.Tottenham, İngiltere'nin güçlü ekiplerinden. Bizim inancımız ve potansiyelimiz var. Gruptan lider çıkabileceğimize inanıyorum" derken; yeni transfer Sosa da, "Şampiyonlar Ligi elemelerindeki gibi hırs gösterirsek gruptan rahat çıkarız" yorumunu yaptı.
TARAFTAR KAZANDIRIR
Demba Ba; Süper Lig'te fizik mücadelenin üst seviyede olduğunu, takım olarak da teknik ve oyun zekası olarak sonuna kadar mücadele edecek güce sahip olduklarını belirterek şöyle devam etti: "Gol atarak, asist yaparak takımın emeğine katkıda bulunmak istiyorum. Takımla birlikte kazanmak istiyorum. Taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Stadımız yokken onlara ihtiyacımız daha da arttı. Bazı maçları taraftar kazandırır. Çok önemli rolleri var bizim için."
YENİLİKLER İYİDİR
Arjantinli yıldızı Sosa da Beşiktaş tarafından istenen bir oyuncu olmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: "Demba Ba ile oynamak çok güzel olacak. Onun yapacağı her hareket, bana sahada yer açacak. Farklı kültürlerden gelen insanlarla oynamak, benim kişiliğim ve oyunum için yenilik oluyor. Sert bir ligde oynayacağız. Taraftarların gücünü bana anlattılar, alacağımız sonuçlarda bizi büyük katkılarıolacaktır