Caner, Süper Kupa'nın başlangıç olduğunu söyledi: Fikstüre takılan biri değilim. Bence derbiler değil, diğer maçlar daha önemli. Çünkü biz oyuncular derbilere zaten konsantre oluyoruz. G.Saray'ı yenmek çok güzel bir duygu

Geçen sezon yaşanan şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Caner Erkin, F.Bahçe'nin resmi dergisinin eylül sayısına röportaj verdi. Eşi Asena ve oğlu Çınar ile objektif karşısına geçen tecrübeli oyuncu, "Süper Kupa bir başlangıç. G.Saray'ı yenmek çok güzel bir duygu. Tüm kupalara talibiz" dedi. PENALTIYI UNUTAMAM
İki yıldır kaybedilen Süper Kupa'yı G.Saray'ın elinden almanın mutluluklarını daha da artırdığını belirten Caner, "Süper Kupa taraftarımıza armağanımız olsun. Kaçırdığım penaltıyı hayatım boyunca unutmayacağım. Sonuca etki etmiş olsaydı gerçekten çok üzülürdüm. G.Saray'a neredeyse pozisyon vermedik. Çok daha iyi olacağımızı biliyoruz" diye konuştu.

BURADA MUTLUYUM
Temmuz ayında sözleşmesini iki yıl daha uzatan Caner Erkin, F.Bahçe'de mutlu olduğunu ve futbolu da bu camiada bırakmak istediğini söyledi. Kendisini F.Bahçe ailesinin bir parçası olarak gördüğünü de belirten Caner yeni sezon ve fikstür konusunda da şunları söyledi.

DERBİLER BELİRLEMİYOR
"
G.Saray ve Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağız. Bu bazıları için avantaj sayılıyor. Ben fikstüre fazla takılmam. Bence şampiyonu da derbiler belirlemiyor. Bizler öyle veya böyle derbi maçlarına zaten iyi konsantre oluyoruz. Ayrı bir motivasyona gerek yok. Bence önemli olan diğer maçlar. Şampiyonluğu da Anadolu takımları belirliyor. O maçlar daha zor geçiyor. Sezonun tümüme birden bakmak gerek. Zaman zaman sakatlık yaşanabilir, hava şartları olumsuz olabilir. Biz tüm maçları kazanmak istiyoruz. İyi bir kamp dönemi geçirdik, hocamız İsmail Kartal'a da güveniyoruz. Taraftarımız iyi organize oluyor, iyi kenetleniyor. Bu artıları da düşünürsek şampiyon olmamamız içinbir neden göremiyorum.

ÇINAR SENDEN DAHA YETENEKLİ
Röportaja Caner Erkin'in eşi Asena hanımın esprileri de renk kattı. Asena hanımın, "Çınar da her erkek gibi babasını örnek alıyor ve futbolu çok seviyor. Her iki ayağını da iyi kullanıyor. Caner ise sağ ayağını geliştirmeye çalışıyor" sözü Caner'i güldürdü. Erkin çifti Çınar'a henüz bir kardeş düşünmediklerini de sözlerine ekledi.