Sneijder, İtalyan hocayı övdü, "Kazanamayacağı yere gelmez" dedi ve ekledi: "Türkiye'de şampiyonluklar yaşadık. Artık bunu Avrupa'da gerçekleştirmemiz gerekiyor.Prandelli'nin hedefi en az yarı final. Gerçekçi olmak gerekirse bu zor bir hedef"

G.Saray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, La Gazzetta dello Sport'a ilginç açıklamalar yaptı. Tecrübeli oyuncu, Prandelli'ye güvendiğini belirterek, "Ben iyi bir diyalog ve futbol peşindeyim. Sistemin her şey olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan doğru iletişim. Prandelli'nin bunu başarabileceğini düşünüyorum" dedi. Bu sezonki hedeflerini de değerlendiren yıldız futbolcu, "Türkiye'de şampiyonluklar yaşadık. Artık bunu Avrupa'da geliştirmemiz gerek.

VAN GAAL'E ZAMAN TANINMALI
G.Saray paraya sahip ve yatırım yapabilir düzeyde. Prandelli gibi bir isim kazanamayacağı yere gelmez. Hedefi en az yarı final ve gerçekçi olmak gerekirse bu zor bir hedef" yorumunda bulundu. Hollanda'nın yeni hocası Hiddink için, "Hiç çalışmadım ama aramız iyi" diyen Sneijder, Manchester'da kötü başlayan Van Gaal'e, "Ona 3 ay verin. Göreceksiniz United harika futbol oynamaya başlayacak" sözleri ile destek çıktı. İtalyan futbolundaki düşüş içinse, "İtalya'da artık para yok. Paranın olmadığı yerde de iyi futbol olmaz" dedi