Fikret Orman, yeni transferleri hem övdü hem uyardı: Arkadaşlarımız, bizim ahlakımızda insanlar olmaları sebebiyle aramızdalar Kendilerine, Beşiktaş formasının kıymetini bilecekleri bir sezon diliyorum!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı ekibin yeni transferleri Demba Ba, Jose Ernesto Sosa, Cenk Tosun, Ramon Motta ve Gökhan Töre için yapılan imza töreninde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Orman, şu ifadeleri kullandı: "Futbol takımımız yeni sezona galibiyetle başladı, hayırlara vesile olsun. Tüm amacımız ligi şampiyon tamamlamak. Yanımdaki bu değerli kardeşlerimiz, önümüzdeki 3-4 sene Beşiktaş forması giyecekler. Beşiktaş forması çok önemlidir. Kendilerine sakatlıksız ve Beşiktaş formasının kıymetini bilecekleri bir sezon diliyorum."

BİZİ İYİ TEMSİL ETMELİLER
Başkan Orman, Beşiktaş'ın menfaatlerine göre hareket ettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti: "Transfer ettiğimiz bu arkadaşlarımız, bizim ahlakımızda insanlar olmaları sebebiyle aramızdalar. Beşiktaş'ın 1 lirasını dahi, kendi paramızdan üstün kıldık. Bazı zamanlar kavgalar ettik, birbirimizi ikna etmemiz gerekti. İnşallah şampiyon oluruz ve emeklerimiz boşa gitmez."

DURUŞLARI BİLE ÇOK FARKLI
Fikret Orman, yeni oyuncuları tek tek değerlendirirken, şu ifadeleri kullandı: "Demba Ba çok inandığımız bir santrfor. Hem karakteri hem de duruşuyla, Beşiktaş ahlakına uyan bir transfer yaptık. Sosa'nın kariyeri ise belli. Şampiyonlar Ligi finali oynamış bir arkadaş. Dostum Mübariz Mansimov'a, pazarlıklar sırasındaki manevi desteği için teşekkürler. Motta da bizimle kalmayı çok istedi, biz de onu çok istedik. İnşallah, forma devamlılığını sürdürür."

CENK'İN AİLESİNE TEŞEKKÜR
Genç forvet Cenk Tosun'un ailesine özel olarak teşekkür eden siyah-beyazlı kulübün başkanı, sözlerini şöyle tamamladı: Cenk de "Beşiktaşlılık", "Adam gibi adamlık" ne demek gösterdi. Gökhan'da da çok zorlandık. Bize, Tataristan Cumhurbaşkanı ile birlikte Yaşar Özcan, Hüseyin Acarlıoğlu ve Arif Çelik kardeşim de yardımcı oldu. Hepsine teşekkürler.