Rusya'dan Trabzonspor yönetimine büyük övgü geldi. Bordo-mavililerin en pahalı ismi olan Majeed Waris, kulübün geleceğe yatırımı olarak gösterilirken, başkan Hacıosmanoğlu, "Kendisinden beklentimizin farkında" dedi
Trabzonspor'un Spartak Moskova'dan 6 milyon euro'ya kadrosuna kattığı Ganalı forvet oyuncusu Waris'in 22 yaşında Türkiye'yi tercih etmesi hem ülkesinde, hem de Rusya'da şaşkınlık yarattı. Rus basını, futbolcununPremier Lig'den birçok talibi olduğunu belirterek, "Trabzonspor geleceğe yatırım yaptı. Çok önemli bir yıldızı renklerine bağladı. Waris'in Türkiye'yji tercih etmesini beklemiyorduk. Doğrusu bu işe şaşırdık" ifadelerini kullandı.
YÖNETİCİLER KARŞI ÇIKTI
BU transferin bordo-mavili kulüpte de tartışıldığı ortaya çıktı. Bazı yöneticilerin Waris için verilecek olan 6 milyon euro'ya karşı çıktığı ancak futbolcuyu izleyen teknik ekibin, "Büyük katkı sağlar ve gelecekte kulübe ciddi paralar kazandırabilir. Alınırsa büyük bir iş yapılmış olur" diye rapor
vererek yönetimi ikna ettiği öğrenildi.
KUPA HEDEFİ BENİ ÇEKTİ
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Waris'ten çok şey beklediklerini belirterek, "Kendisinden beklentilerimizin farkında. O da beklentilerimize karşılık vereceğinin sözünü verdi" dedi. BBC'ye konuşan 22 yaşındaki forvet de, "Trabzonspor'un sahip olduğu oyuncular ve yönetimin planlaması beni ikna etti. Çok heyecanlıyım. Takımın hem Avrupa'da, hem de ligde kupalar hedeflemesi benim için iyi bir motivasyon" ifadesini kullandı.