A2 takımına gönderilen Milos Krasic yattığı yerden 2.3 milyon euro kazanıyor. Sırp oyuncu, "Bu sezon gitmeyerek geçen yılki gibi hata yapmadım" dedi
F.Bahçe'de "yatarak para kazananların" başında MilosKrasic geliyor. Yabancı kontenjanı nedeni ile A2 takımına gönderilen Sırp oyuncu neden gitmediğini açıkladı. Krasic, "Geçen sezon bir miktar paraya kiralık gittim. Bu sezon aynı hataya düşmedim" diyerek oynamadan 'tatlı para' kazandığını itiraf etti. İspanyol ekibi Elche'ye gitmek istediğini belirten Krasic, "La Liga'da gerçekten oynamak istiyordum. Ancak olmadı. Nedeni de o fair-play diye isimlendirdikleri şey var ya, işte o" ifadesini kullandı. Krasic'e Elche'nin az para verdiği, Sırp oyuncunun da Fenerbahçe'den rakamı 2.3 milyon euro'ya tamamlamasını istediği, Aziz Yıldırım'ın "Delikanlı olsun. Hak etmediği parayı almasın. Gitmezse A2'de bir yılını geçirsin" dediği öğrenildi. 2012-13 sezonunda Juventus'tan 7 milyon euro bonservis ödenerek alınan Krasic, 30 yaşına geldiğini, ara transferde sözleşmesinin fesh edilmesini isteyeceğini de ekledi.