Ne zaman sokağa çıksam, ayaklarım adeta yerden kesiliyor. İnsanı hemen omuzlara almaya çalışıyorlar. Bu harika bir duygu. Böyle bir taraftar desteği dünyanın hiçbir yerinde yoktur"
Beşiktaş'ın Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson, "Dünyanın en iyi taraftarının önünde oynuyorum. Böyle bir sevgi ve destek görmedim" dedi. Ülkesinin Vancouver Sun gazetesine konuşan Atiba, "Bu sevgiyi sokağa çıktığımda çok daha iyi anlıyorum. Adeta ayaklarım yere basmıyor. İmza almak isteyen, fotoğraf çektirmeye çalışan, bize bir şeyler ısmarlamaya uğraşanlar etrafımızı sarıyor. Bu harika bir duygu. Ne kadar anlatırsam anlatayım bunu yaşamayan bilemez" diye konuştu. İstanbul'da İran asıllı Danimarkalı kız arkadaşıyla yaşadığını da belirten Atiba Hutchinson, şampiyon olmak için var güçleriyle çalışacaklarının da altını çizdi. Arsenal'in teknki patronu Arsene Wenger'in hakkında söylediklerini de değerlendiren Atiba, "Gurur duydum. Sözleri için ona teşekkür ederim" diye konuştu. Kanada Milli Takım hocası Benito Floro da Atiba'nın takımın en önemli oyuncularından olduğunu söyledi.