Ayşegül Egemen, G.Saray yönetimine meydan okudu: Tanık olduğum yolsuzluğu G.Saray yönetimi de biliyor. Kulüpten para yürütenleri, belgeleriyle açıklayacağım. Psikolojik baskı ve şiddet gördüm. Amacım kesinlikle bu işleri örtmek değil. Yasal kısıtlama bitince konuşacağım

Avukat Ayşegül Egemen, G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın hakkındaki "Bu hanımefendi 500 bin TL yürüttü. Ödememek için de bu tür işlere kalkışıyor" sözleri üzerine sert bir yanıt verdi. İşte Egemen'in o çarpıcı açıklamaları: "G.Saray liseli olmadığımın ispatı açık. G.Saray'da işe başlama sürecim, yönetici Şükrü Ergün'ün eşi Özlem Ergün'ün şirketi aracılığıyla oldu. 8 Kasım 2012'de 'G.Saray Hukuk Başkanı' olarak başladım. İş başvurum olmadı, beni onlar buldu. Çalıştığım şirketlerde bu paraları çok rahat kazanıyorum.

'ARIBOĞAN İLE KİMYAMIZ UYUŞMADI'
Lutfi Arıboğan'ın kimyası benimle uyuşmadı, ben de tazminatımı istedim. G.Saray'da para yürütenleri belgelerle açıklayacağım. Başkan 'hırsızlık olabileceğini' sadece 'formalara' yönelik söyledi. Bana güvenlik görevlisi eşliğinde zorla senet imzalattılar. Yanımda da Sedat Doğan ile Lutfi Arıboğan vardı. Bana yönelttikleri suçlamalar gerçekse, neden belgeleri çıkartmıyorlar? Psikolojik baskı ve şiddet gördüm, suç duyurusunda bulundum. Aysal da bunu ikrar etti. Tanık olduğum yolsuzluğu G.Saray yönetimi de biliyor. Böyle bir hediye yapılırsa, yönetim kurulu kararı alınması gerekir. Amacım kesinlikle bu işleri örtmek değil. Yasal kısıtlamalar bittiğinde konuşacağım.

BELGELERİ ÇIKARTIN
Hakkımda ortaya atılan iddiaların hepsinin asılsız olduğunu kesinlikle ispat edeceğim. Benim için bazı medya kuruluşlarına da yalan haberler yaptırdılar. Koskoca Galatasaray Kulübü, eğer elinde sahte bir delil varsa, bunları tek tek ortaya çıkarsın."

'PARANIN BÜYÜK BİR KISMI AMİGOLARA GİTTİ'
Egemen, G.Saray CEO'su Lutfi Arıboğan'a da ağır ithamlarda bulundu: "Hastaneyle ilgili ne evrak var, ne de kayıt. Bu suçlamalar savcılık iddianamesinde yok. Hukuki anlamda yasaklar kalktığı anda, Lutfi Arıboğan ile ilgili bütün belgeleri açıklayacağım. 500 bir TL'nin büyük kısmı, Arıboğan aracılığıyla tribün gruplarına ve amigolara verilmiştir