Kartal'ın dün sabah yaptığı idmanda sakatlanan yıldız oyuncunun sol ön üst adalesinde yırtık tespit edildi. Jose Sosa, Rizespor ve Asteras maçlarında yok

Beşiktaş'ın yeni transferi Sosa'dan kötü haber. Siyah-beyazlı ekibin dün sabah yaptığı idmanda bacağında ağrı hisseden oyuncunun sol ön üst adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildiği bildirildi. Beşiktaş'ın resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Futbol Takımımız'ın bu (dün) sabah yaptığı çalışma sonrası sol ön üst adalesinde ağrı hisseden Sosa'nın Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde MR'ı çekildi. MR sonucunda Sosa'nın sol ön üst adalesinde 2. derece yırtık tespit edildi" denildi. Sosa, Rize ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki Asteras maçlarında yok.

HEDEFİNİ AÇIKLADI
Bu arada Jose Sosa, Beşiktaş'ın kendisini transfer etmek için büyük çaba sarf ettiğini belirtti. Sosa, "Beşiktaş'a isteyerek geldim. Elimizde başarıyı yakalamak için tüm imkanlar var. Tek yapmamız gereken bunları değerlendirmek" diye konuştu. Önceliğinin takımın değişmez ve banko isimleri arasına girmek olduğunu söyleyen Sosa, "Hedefim; oynadığım her maçta en az bir asist yapmak. Arsenal'e karşı oynanan futbol, takımın Avrupa Ligi'nde neler yapabileceğini herkese gösterdi" yorumunu yaptı.

TRABZONSPOR BENİ İSTEDİ
Arjantinli yıldız, Almanya'da oynadığı dönemdeTrabzonspor'un da kendisine talip olduğunu ancak gerekli şartlar oluşmadığı için transferin gerçekleşmediğini ifade etti. Sosa,etti: "Kariyerimin en iyi dönemlerini 10 numara bölgesinde oynarken yaşadım. Türkiye'de forma giymiş arkadaşlarım, Süper Lig'de harika isimlerin forma giydiğini söylemişlerde, haklılar!" dedi.