Cenk Tosun: Yedek kalmayı sevmiyorum. Gol vuruşlarım iyi, her iki ayağımı da kullanabiliyorum. Geçen yıl 13 gol atmıştım, bu sezon 15 ve üzerini hedefledim!
Beşiktaş'ın genç forveti Cenk Tosun, geçen sezon Antep formasıyla ortaya koyduğu performansın üstüne çıkarak daha çok gol atmayı hedeflediğini söyledi. Geçen sezon 13 gol attığını belirten Cenk, "Bu sene en az 15 gol atmayı hedefliyorum" dedi. Siyah-beyazlı futbolcu, yedek kalmayı sevmediğini, bu durumun moralini bozduğunu ifade ederek, "Herkesin formayı alması için çok çalışması gerekiyor. Gol vuruşlarımın iyi olduğuna inanıyorum. İki ayağımı da kullanabiliyorum. Hücuma çıkışlarda ilk metrelerde sıkıntı yaşıyorum. O yönümü geliştirmeliyim" ifadelerini kullandı. Takıma faydalı olmayı istediğini vurgulayan Cenk şöyle devam etti: "Şampiyon olmak istiyoruz. Süleyman Seba sezonu olduğu için bu sezonun önemi daha da arttı. Şampiyonluk için tüm forvetlerin daha çok gol atması gerekiyor. Bu sene takımdan fazla oyuncu ayrılmadı. Nokta transferler yaptık. Geçen sezon stat olmadığı için ikincilik belki de şampiyonluk kaçtı."
Bilic bizi çok iyi yerlere taşır
Teknik direktör Bilic'e güvendiklerini belirten Cenk, "Hocamız bizi güzel yerlere taşıyacak. Deneyimli oyuncular da saha içi ve dışında yardımcı oluyor. Bu sene Beşiktaş'ın yılı" dedi.
Stat bitince kimse tutamaz
Şampiyonluğu her zamankinden çok istediklerini belirten genç forvet Cenk, "Taraftarlarımızın tribünleri doldurmalarını istiyorum. Stat bitince bizi kimse tutamaz" diye konuştu.