Ağır aksak yürürken kendime çizdiğim yoLda ardımda bıraktığım değerLerimi emanet bırakıyorum tanrıya..Kendimde buLduğum bu gücün bazen umutsuzLuğa düşmesinden korkuyorum..
MeLankoLik dengeLer dahiLinde hüzün saatLerinin bıraktığı gözyaşı zamanLarında keLimelerimin ucundaki anLamLardan korkuyorum...
Payıma düşen gitmekse işte gidiyorum...SöyLediğin tüm yaLanLarı sana birer birer iade ediyorum..AL yaLanLarını benden daha fazla kendimi kandırmak istemiyorum..GerçekLer yüzümü haşLasa da razıyım duymaya çünkü seni artık istemiyorum hayatımda...
YoL yorgunuyum...aç kapıyı yaLnızLık aL beni içeri...ŞöyLe 3-5 gün barındır içinde beni...Sende hayat var mı şöyLe kapı araLığından bakacak kadar...Biraz mutLuLuk istiyorum çok mu söyLe..? Bir geceLik mutLuLuğun fiyatı ne kadardır sende..Uzun sürmesin aLışık değiLim fazLa gelir inan bana...
Bakarsın tenim aLışır başka tenLerde kokLanmaya..BeLki yeniden başLarım yarım ve ezik hayatıma...o zaman bu mümkün mü söyLe bana..? Hangi zaman araLığı benim bu aradığım...Hani hangi yöne bakacağım..? İki yoLun ortasındayım hangisi doğru hangisi yanLış söyLe bana yaLnızLığım...
Sığındım tutundum şimdi sana..Tut sakın bırakma beni boşLuğa...Zaman gerek bana biraz da sabır...İnan bu sefer başaracağım zamandır..
Dönmek çok zor şimdi eskisi gibi oLmaz hiçbişey ben değişemem ki...Hani sevmek bazen gitmekti...Ben gittim sevdiğim anLamaz mısın sen beni...Uyan artık uykundan bu " KELEBEK " bir daha öLmez ki....