Yorumu çok begendim ve paylaşmak istedm :)
1789 deyinde aklınıza ne geliyor bi söyleyin hadi :) Fransız İhtilali dimi.. "Eee nolmuş Fransız İhtilaliyse" diyen 7 aylıklar var biliyorum az bekleyin de anlatalım :)
Şimdi İlluminati'nin amacı neydi ? Tüm devletleri yıkıp tek devlet kurmak.."Tek Dünya Devleti" ... 1700 lü yıllarda yani 18.yüzyılda imparatorluklardı. Örneğin Osmanlı İmparatorluğu. Çünkü bütünü büyük parçalara ayırıp sonra büyük parçaları da küçük parçalara ayırmak mı mantıklı yoksa bütünü direk küçük parçalara ayırmak mı? Hangisi daha kolay ? Tabikii bütünü büyük parçalara ayırıp sonra o parçaları küçük parçalara ayırmak. İlluminati de aynı o şekil bütünü büyük parçalara ayırdı,şimdi de o büyük parçalı daha da küçük parçalara ayırıp Tek Dünya Devletini kurcak...Hala alakasını anlayamamış olanlara anlatıyorum... Fransız İhtilali'nin getirdiği ne vardı ? Hep sınav sorularına konu olur ? "Milliyetçilik" dimi. Hala jeton düşmedi mi ? İmparatorluklar neden parçalandı? Azınlıklar neden ayaklanıp ayrıldıklar Osmanlı'dan ? "Miliyetçilik" akımı yüzünden. Yugoslavya dağıldı 8 tane cumhuriyet kuruldu. Rusya dağıldı bir dünya cumhuriyet kuruldu. Osmanlı dağıldı... Gerisini getirmeyeceğim. Dağıldıktan sonra da bu ufak devletleri parçalamak daha basit olcak..
Yine Sikko'dan bir esinlenme bir referans daha ufak birşey yazacağım;
İlluminati hangi yıl kuruldu? 1776... Yani 18.yüzyıl. Fransız İhtilali? 1789, 18.yüzyıl. Aynı yüzyıllar demek ki. Peki tarih kitaplarında "Aydınlanma Çağı" diye geçen dalga hangi yüzyıl için söyleniyor? 18.yüzyıl... Peki peki olay 6 metreden son vuruşu yapmaya kaldı. İlluminati'nin anlamı ne? Cevap ..."Aydınlananlar,Aydın İnsanlar" ... Aydınlanma Çağı'ydı dimi. Evet evet bağlantıyı kurdunuz galiba.Golü attık hayırlı olsun.
Şimdi gelelim kendi teorilerime...
Peki bu "Aydınlanmış Adamlar" daha ne yapabilirler ?
Bunların Tek Devlet Anlayışı varya şu "Yeni Dünya Düzeni (New World Order)" dalgası... Ufak bi açıklama yapıyım burada. Rockefeller Hanedanlığı İlluminatinin adamlarının olduğu "kutsal kanbağı" olduğu hanedanlıklardan birisi. Bu hanedanlıkları da yazacağım sonraki yazılarda. Bu hanedanlığın bi zengini var.Kim? David Rockefeller... Ne dedi biliyor musunuz?
"Yeni Dünya Düzeni için bir bunalıma ihtiyaç vardır...
Bu bunalım tam istenilen zamanda gelecektir...
Ve o zaman insanlar Yeni Dünya Düzeni'ne katılmaya MECBUR kalacaklardır."
David ROCKEFELLER
"Ne diyo lan bu moruk?" diyenler vardır. Teoriler burada devreye giriyor zaten.Nedir bu bunalım? Bu konuda iki fikrim var.
- Ufo ufo ufo dediğimiz bişey var... Be kardeşim bunu boşuna söylemiyoruz zaten. Bi bildiğimiz var. Ama bu konu hakkında da belirsizlikler var. Bu belirsizlikler de farklı teorileri peşinde getiriyor.Bu konuda iki teori var.Birincisi... Bu benim fikrim. Daha sonra Sikko'nun bi yazısını okudukran sonra o da aklıma yattı.Önce benim fikrim. Bu ufo denilen bilinmeyen uçan cisimler... İlluminati'nin eseri. Yani İlluminati yapıyor bu ufoları. Zaten şunu herkesin bilmesi gerek; İlluminati'nin elinde ki teknoloji bizim kullandığımız teknolojinin 20-30 sene ilerisinde... Yani şu demek oluyor ki " İlluminati yer çekimine karşı koyan araçlar yapabilir". Neden ünlü Amerikalı fizikçi uzayda hayat olabileceğini söyledi yada söylettirildi? Şunu demek istemiş olabilir mi? "Uzaylılar saldırabilir, ayık olun .!" Aslında uzaylı denen bişey yok da işte bu şekilde insanlara empoze edilmeye çalışılıyor. "Bakın uzaylılar var, dünyayı işgal edebilirler... Herşeye hazırlıklı olun..." Ama yalan...Yok öyle bişey. Ufo var ama uzaylı yok. Sikko'nun demesiyle " uçsuz bucaksız alemde tabiki yalnız olmayabiliriz. Ama oradan buraya dünyayı işgal etmeye yada bize yardım etmeye gelecekler.(orada dur hacı!)" aynen öyle ... Neden böyle bişeyi yapsınlar.? Peki ya gördüklerimiz ? Dedim ya İlluminati'nin ufoları. Neden gördük peki ? Deneme uçuşu yapıyor olabilirler. Bu gerekçeyle de şu söylenebilir "Aaa ! Bakın UFO var,ayık olun.!" . Ve zamanı gelince Rockefeller'in demesiyle "bunalım"ın zamanı geldiğinde UFOlarını dünyaya salacaklar. Dünyayı bunalıma sokacaklar. Dünyanın çoğunu katledecekler. İnsanlar da bu bunalımdan nasıl kurtalacaklarını arayacaklar. Bu arada İlluminati çıkıp diyecek ki " Ben sizi kurtarırım. Dert etmeyin. Ama karşılıksız olmaz tabi.Devletlerinizi bana vereceksiniz." Zaten bugün bile dünyaca bilinmiyor mu İlluminati'nin gücü? Zaten dünya üstündeki ülke yöneticileri İlluminati'nin o on adamının hizmetkârı değil mi? İnsanlar da gerçekten de Rockefeller'in dediği gibi MECBUR kalacaklar bu seçeneğe. Kabul edildiği takdirde göz boyamasıyla ufolarını geri çekecek İlluminati. Oldu bitti al senin oldu dünya İlluminati. Bu benimkisiydi. Birde Sikkofield'in yazdığı ve aklıma yatan fikri var. Onu da yazayım. Sikko diyor ki ; " Bu illuminati halogram sayesinde gerçek gibi görüntüler oluşturabiliyorlar. Ufoları da halogram ile yapacaklar sonra bombalarla (aynı İkiz Kulelere yapıldığı gibi) dünyayı yerle bir edecekler. Sonra senaryo aynı bla bla bla... Gelelim ikinci bunalım teorisine...
- Marduk? "What is the Marduk?" Bilen var mı ki ? Bi gezegen.. Hemde İlluminati'nin göz bebeği olan bir gezegen. Ne özellikleri var ne özellikleri... Şimdi bu Marduk denen herif belli periyotlarda (2500-3000 yıl gibi) dünya yörüngesine giriyor. Ve girdiğinde de dünyadaki tüm dengeleri alt-üst ediyor. Yanlış yanılmıyorsam Nuh tufanında da o girmişti yörüngeye... Bu Nuh Tufanı'ndan emin değilim kusura bakmayın ama şundan eminim ki girdiği takdir de dünyada tüm ekonomik,siyasi,sosyal dengeleri alt-üst ediyor. Büyük olasılıkla bu Marduk denilen gezegen dünya yörüngesine girecek. Bu da yıl olarak 2012 olabilir. Zaten okuduğum habere göre Marduk(Kızıl Gezegen) yaklaşıyormuş. Kur'an'da veya İncil'de "Dünya'da iki güneş gözükeceği" yazıyor (veya bir benzeri.). Marduk dünya yörüngesine girince beklenen "bunalım" gelmiş olacaktır. Doğal afetler,dengelerin bozulması. Tam bir kargaşa. Bu kargaşan İlluminati kesin yararlanacaktır. Yeni dünya düzenini dayatacaktır ve MECBUR kalan insanlar kabul edecektir. oldu bitti...
Alın size yapacakları. Tabii dahası da olabilir ama benim teoriler bu kadar. Vesselam. Beyler ayık olun... Hepsi Amerikanın Oyunu...
Selamun Aleyküm...
aLINTIDIR...