Beşiktaş'ın transfer listesinde olan amaFulham'dan ayrılamayan Bryan Ruiz "Burada kalmayı beklemiyordum, yeni bir deneme daha iyi olabilirdi" dedi
Transfer döneminde Beşiktaş'ın listesinde yer alan Bryan Ruiz kaderine boyun eğmiş gibi.. KulübüFulham'ın resmi internet sitesine konuşan Kosta Rikalı orta saha oyuncusu, "Ayrılığa çok yaklaşmıştık. Yeni bir denemeye hazırlanıyordum ancak olmadı" dedi. Başarılı futbolcu, yönetimin kendisine ayrılması için izin verdiğini hatırlatarak, "Burada bir sezon daha kalmayı beklemiyordum. Zoru seviyorum ama aşağılarda kalmaktan da hoşlanmıyorum. Bu sezon farklı bir deneyimle, takımıma Championship'te yardımcı olacağım" ifadelerini kullandı. 29 yaşındaki oyuncu transferi ile ilgili takım ismi vermekten kaçındı ve "Bir şeyler olmasını bekliyordum. Dünya Kupasından fiziksel olarak çok iyi ve motive dönmüştüm, fakat olmadı. Neler yaşandığını Tanrı biliyor" şeklinde konuştu. Beşiktaş, Bryan Ruiz'i ısrarla istemiş, 6 milyon euro'ya el sıkışmıştı ancak Fulham peşinat isteyince taraflar arasında bir türlü anlaşma sağlanamamıştı.