Gönül terazimde sevgimin ağır olduğunu,Senin kalbinin taşıyamadığını.

Umutlarımın büyük olduğunu senin omuzlarının kaldıramadığını gördüm.

Terazinin bir kefesine kendimi koyuyorum, bir kefeye seni.

Yazık! Yine de havada kalıyorsun...

Her ikimiz içinde sınırsız sevgi, ilgi, şefkat, bolca sabırla,vicdanımı dengede tutmaya çalıştım.

Tarttım

Sözleri tarttım

Tavırları tarttım

Yaşanmışları tarttım

Verdiğin sözleri tarttım

Yerine getirdiklerine baktım

Verdiğim sözleri tarttım

Yerine getirdiklerime baktım

Sonra oturup neticeye baktım

Bakıyorum

Ölçüyorum

Biçiyorum

Bakıyorum

Mutsuz olmaktansa deyip

Tartmaktan vazgeçtim

Yani AŞKIMDAN vazgeçtim...

Bir tarafa istediklerimi, hayallerimi,sevgimi,aşkımı koyuyorum,diğer tarafa kabullendiklerimi koyuyorum.

Ve anladım ki artık sen benim hayalim değilsin.

Tek suçum seni çok sevmek ve sadece seni çok istemekti.

Hep özür dileyen sen oldun affeden ise ben unutun mu?

Keşke sözlerinle değilde yaptıklarınla beni mutlu etseydin.

Sadece sözler bazen yetersiz kalıyor..

Duymadın kalbimin hıçkırıklarını,yalvarışlarınıSen bana sağır,Ben senden başka herşeye kördüm..Ama bundan sonra artık affetmekten,istemekten,sevmekten ,özlemekten vazgeçtim.

AŞKIMIZDAN VAZGEÇTİM...

Senelerdir fark etmeden mecburiyetler biriktirdim.Kopamadım hiç birinden senin kalbin kırılmasın istedim.Üzerine eklendikçe daha da zor geldi günler.

Aslında çoğu zaman ben içimde neler biriktirdim bilmedin.Üzerine eklendikçe daha da acıttı tüm dertler.Bil ki; insanın değerini, varlığı değil yokluğu gösterir. Unutma; yokluğu bir şey değiştirmeyenin, varlığı gereksizdir.Sen ne zamandır YOKSUN farkında mısın?Şimdi sen benim için YOKSUN....İşte bu yüzden Senden ayrılmayı çoktandır düşünüyordum ama seni üzmek istemiyordum.Fakat artık seninlede olmuyor,yordun beni hemde çok yordun.YORULDUM,mutlu olamıyorum,öldürdün kalbimi bu aşkı sen öldürdün....

Bir daha asla hayatımda yer bulamayacaksın.Seni kalbimden siliyorum,hayatımdan çıkarıyorum.Kalbimde artık sana karşı beslediğim aşk yangınlarının Sadece külleri var...

Sustum yıllar sonra öğrendim ki..bağırıp çağırmaya gerek yok! Sesini duymak isteyene, bir fısıltın yeter.. Anladım ki sonu yok bu bekleyişin

Seni beklemekten,yani seni sevmekten vazgeçtim..

SENDEN VAZGEÇTİM...

Yüreği ile konuşan herkesi yüreğimle dinleyecek kadar ağırım...

Ama dili ayrı yüreği ayrı olanları da hiç duymayacak kadar sağırım

Bunlar son satırlar sana .

Affetmekten vazgeçtim, Dolayısıyla kızmaktan,kırılmaktan,üzülmekten,acı çekmekten…Kırdın çok kırdın seni seven kalbimi.DENEDİM HER ŞEYİ OLMADI,OLMADI,OLMUYOR,OLMAYACAK BİLİYORUM...
Ümitlerim tükendi,sabrım kalmadı,paramparça ettin yüreğimi..
Terk etti artık kalbim kalbini.Seni seven BEN KALMADI ARTIK.

Farzet ki bir rüzgardım esip geçtim senin hayatından.

Yada bir yağmur sel oldum sokağında Sonra toprak çekti suyu kaybolup gittim.Belkide bir rüyaydım Senin için..Uyandın ve ben bittim...

Beni güzel hatırla Çünkü sevdim seni... her şeyini...

Sana aşık oldum,sırdaş oldum,dost oldum,bidenen oldum. Yüzüne vurmadım hiçbir eksikliğini.Beni üzdün kınamadım. Alışıktım vefasızlığa el oldun aldırmadım....

Beni güzel hatırla senelerce yetecek hatıralar bıraktım sana.

Şiirler yazdım,şarkılar gönderdim sana.Artık susuyorum susturdun beni en ummadığım anlarda.
Seninle geçen güzel günlerin hatırına Sakladım günahını sevabını içimde Sessizce ... Beni güzel hatırla Sana unutulmaz anılar bıraktım.

Sana en yorgun sabahlar,Gülüşümü,deniz gözlerimi,sonra sesimi bıraktım.

En güzel şiirleri okudum gözlerine baka baka..

Söylenmemiş merhabalar sakladım her köşeye,Vedalar bıraktım sokaklarda.

Ne arasan bir aşkın içinde Fazlasıyla bıraktım ardımda...

Beni güzel hatırla.Dizlerimde uyuduğunu düşün,Saçını okşadığımı,kahverengi gözlerinin içine baktığımı,üşüyen ellerini ısıttığımı Mutlu olduğun anları getir gözünün önüne...

Alnından öpüyorum...Bensiz hayatında sana mutluluklar diliyorum.BELKİDE EN GÜZELİ BU...

Ben seni hep güzel hatırlayacağım Sen de Beni güzel hatırla ..

Şimdi seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum.
SENİ bundan sonra asla ama ASLA ARAMAYACAĞIM...

SİLİYORUM seni KALBİMDEN.
NEFESİMDİN ama ÇIKARIYORUM içimden.
VAZGEÇİLMEZİMDİN senden VAZGEÇİYORUM..
HERŞEYİMDİN sen benim ama şimdi HİÇBİRŞEYİM DEĞİLSİN
BİTTİ artık bitirdin BENDEKİ SENİ..
Soldurdun bendeki BEYAZ ORKİDEYİ...

HAYATIMDAN ÇIKARIYORUM SENİ …

BU SANA SON VEDAM
ARTIK BİDENEM değilsin....

ELVEDA