Sofia Nickli Üyeden Alıntı Çarpar adamı bu elektirik avatarını değişsene fantazi yapalım
Zei Nickli Üyeden Alıntı avatarını değişsene fantazi yapalım Kendi resmimi koyayım ?
Sofia Nickli Üyeden Alıntı Kendi resmimi koyayım ? görmeyen kaldımı onu :D sahi grinin kaç tonu vardı?
Zei Nickli Üyeden Alıntı görmeyen kaldımı onu :D sahi grinin kaç tonu vardı? Gizemimi hala koruyorum. Ne demek görmeyen kaldı mı?
Sofia Nickli Üyeden Alıntı Gizemimi hala koruyorum. Ne demek görmeyen kaldı mı? yüzünün bekareti kaldımı diyorum yanlış anladın vfdbfgbgf
Zei Nickli Üyeden Alıntı yüzünün bekareti kaldımı diyorum yanlış anladın vfdbfgbgf Döndük en başa. illa boka sarıcaksın, sevmiyorum.
Sofia Nickli Üyeden Alıntı Döndük en başa. illa boka sarıcaksın, sevmiyorum. doğum günün yaklaşıyor az sabret sonra kavga ederiz
Zei Nickli Üyeden Alıntı doğum günün yaklaşıyor az sabret sonra kavga ederiz Önce senin kutluycaz. Bu sefer sorun olmasın.
Sofia Nickli Üyeden Alıntı Önce senin kutluycaz. Bu sefer sorun olmasın. maskeyi takmışsın hemen :) ahahaha tokatlamak lazım şimdi seni dfbfgbfg
@BeLLa seni seviyorum :)
Kimse GöLgesinin Bedeni oLamadı . . .
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Forum Kuralları