Uzun Bir Yol Bizimkisi Gidebildigimiz Kadar Sancılı Olacak..
Uzun Bir Yol Bizimkisi Gidebildigimiz Kadar Sancılı Olacak..
Felejtsd eL Mindent , Amit..
Susuyorum Uzun Uzun , Kelimelerin Yaramı Kanatıyor Hem Yara Hem Merhem Olamıyorsun.. Kılıcın İz Bıraktıgı Yerler Hala Acıyor. Kifayetsiz Serzenişlerin. Gecelerin Katran Siyahı Degil Beni Katleden Senin Öfkendi..
Gözlerime Hüzün Düştü Bakmadıgın Zamanlarda .. Ve Eylül Şimdi Sensiz Daha Çok Üşütecek..
Yıllar Eskitir Bazen Unutmuş Ve Unutulmuş Bir Çıg dır Hayat. Biraz Hatırlamaya çalışırsın Üzerine Yuvarlanır Ve Sen Unutmak İstesen İzin Vermez Altında Kalırsın O Çıg`ın. Yabancıların Can ın Oldugunda Anlarsın Candakilerin Birgün Yabancılaşabilecegini..
Zaman Benden Çaldıklarına Gücüm Yetmez Ama Seni O`nda Durdurum .
Şimdi Derin Ve Uzun Sükuta Eşlik Edecegiz.. Önce Kendimizi Benligimiz Bulacagız Sonra Bizden Gidenler Bizi Bulur.. Sakin Bir Sessizlik İstiyorum Senin Çıglıgında..
Sorarlarsa beni sana: "Sevilmeden seviyordu." de. "Ne kadarda saftı." de. "O kadar seviyordu ki kaldıramadım." de. "içinde Bir ateş yaktım halen yanıyor." de. "Gitmeyince aramayınca eridi bitti." de. "Birde dünyası vardı onuda ben kararttm."de. "Kendi eliyle bir çukur açtı bende gömdüm."de..!
Sen bakma bu kadar hüzünlü şeyler yazdığıma, ben çok gülerim. Ve gülerken hiç kimse yalan olduğunu anlayamaz.
Cemal Süreya
En sevdiğim mevsime geldik;
Yapraklar sararacak, gök gürültülü yağmurlar yağacak.
Sonbahar, hüzündür.
Hüzün ise, ben demektir.”
- Özdemir Asaf
Şu anda 97 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 97 misafir)