Senin için @eLLe yaparim ; )
Senin için @eLLe yaparim ; )
Felejtsd eL Mindent , Amit..
Zifiri Gece.
Bazen İçinde anlamsiz huzur olur tanımadığın bakışları na denk gelmedigin insanlara iyiki var diyebilirsin Mesafeler engel olamaz ki buna.
[I]küçük bir noktayım ömürde; harflerle sesini duyurmaya çalışan.. saati hayatından çıkardığı halde tik tak sesinden kurtulamayan.. geceyle gündüzü, pazartesiyle salıyı birbirine karıştıran.. çok konuşup çok susan... söyledikleri fazlasıyla eksik olan.. en büyük deliliğin kendini akıllı sanmak olduğuna inanan.. iki noktaya inanan..[/SIZE]]
Nerdesin Kalbimin Tanıdık Yabancisi..
Ben;
Zirvesi karlı dağlarda,
kutuplarda yaşar ısınırım.
Sen;
O'ra da yaşıyorsun
aşk a özlemle, vuslatsızca..
Bir merdivenin basamağı, asla üzerinde dinlenmek amacıyla değil, yalnızca kişinin ayağını biraz daha yüksek bir basamağa taşımasını olanaklı kılacak bir zaman dilimi içinde kullanılmak üzere düşünülmüştür.
Thomas Huxley
İlham Geliyor Yine Kelimelere Teslim Olacak Ruhum vE istemesemde Yazacak Yazacak Yazacak..
Bir OkyanusTA Buluyorum Düşlerimi Dipsiz Ve Sonsuz Kime Ait Oldugunu Bilmediğim Bir okyanus .. Dibinde Gözlerim Kadar Yeşil Yosunlar , Yılların Akmışlıgı Var Olan Bir Toprak .. Ya Dile Gelse o Muamma Beni Anlatırmı Sana . İki Sohbet Aralı Bol Mesafeli Bir Aşka mı Yeniktik Biz Söyle Deli`Dalgam..
Kafa Tutuyorum Yokluğuna Sebepsiz Gidişlerin Durduruyor Beni Cevapsız Soruların . Şimdi Sana Özlemimin Destanını Yazıyorum Ki Sen Okumayı Unutmuş Gibisin.. Suretim Aşina Hislerim Yabancı Sana .
Şu anda 22 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 22 misafir)