Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 1000x1458.
Uçurumdaki ev araba garajı bile var
Ayrı ayrı katlarda bulunan yatak odaları, salon ve mutfağı birbirine bağlayan bir asansör sistemi var. En alt katta ise okyanus üzerinde duruyor hissi veren bir teras bulunuyor.
Dış bahçe mobilyası, açık mutfak ve jakuzi terasta yer alan diğer önemli detaylar.
Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 894x503.
Uçurumda asılı duran ev için gemi ve kaya yüzeylerine yapışan midyelerden ilham alındı.
Kayalık bölgeye özel tasarım demirlerle bağlanacak evin girişi çatıda yer alıyor. Çatı aynı zamanda garaj olarak kullanılabiliyor.
Avustralyalı mimarlık bürosu, Modscape Concept ülkede tehlikeli bölgelerde ev sahibi olmak isteyenlerin sayısı artınca alışılmadık bir projeye imza attı.
Henüz tasarım aşamasında oluşan projeye göre ön ve yan cepheleri tamamen cam olan beş katlı villanın bulunduğu yer, bir uçurumun kenarı.
Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 1300x731.
Mimarlar, iç dekorasyonda ise okyanus manzarasını etkilememek için mümkün olduğu kadar az eşya kullanılmasını öneriyor.
Sahiplerine benzersiz bir okyanus manzarası sunan evin inşası için en büyük problem düzgün bir kayanın bulunması.
Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 784x560.
Mimarlık şirketinin sıradışı tasarımlarından biri de bu... Hollandalı bir şirketle kuzey ışıklarının seyredilebileceği kar taneleri altında yüzen bir otel yapılıyor.
86 odalı süper lüks otel Norveç kıyılarında yer alacak ve 2016 yılında hizmete açılacak.
Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 800x495.
Burası da bir hastane binası... Tamamen modül sistemden oluşuyor ve hastaneye bağlanmış bulunuyor.
Modscape Wantirna Sağlık mevcut faaliyetlerinin artan gereksinimlerini karşılamak için genişletilmiş eğitim ve öğretim alanları sağlayan yeni bir eğitim tesisi sunmak için Doğu Sağlık yakından çalıştı.
418 metre karalik kombine modül ilginç tasarımıyla dikkat çekiyor.