Bu gülümseten yazı, dileriz kadınların anlaşılmasını kolaylaştırır.

2 yıldır evlisiniz ve hala kadınları tam olarak anlamış değilsiniz. Merak etmeyin, yalnız değilsiniz! Sizin için kadınları anlaşılmaz kılan bazı alışkanlıkları ve erkeklerin kafasını kurcalayan soruları listeledik.

Tıka basa dolu bir banyo
Duşakabindeki bütün o malzemelere gerçekten ihtiyaç var mı? Bir zamanlar bir kalıp sabun ve bir şampuan duş almamız için yeterliydi. Bu ne zaman değişti? Artık 20 farklı şampuan, 17 farklı saç kremi, 3 vücut şampuanı, sayısız güzel kokulu sabun, en az iki farklı çeşit özel banyo traş bıçağı kullanılıyor.

Sadakatsiz
Bu filmi birkaç kez izledik, ancak Diane Lane için gerçekten üzülmemize gerek var mı acaba? İyi bir hayatı, iyi kocası, harika bir çocuğu, mükemmel bir evi var; zengin, çalışmıyor, Derken Fransız bir adamla tanışıyor ve kendini yaşadıkları için suçlu hissetmeye başlıyor. Ama aşk ilişkisini bitirmiyor. Ve işte ağlamanın devreye girdiği an! Bitmek bilmeyen bir ağlama üstelik. Burada kaçırdığımız bir nokta mı var? Bu neden harika bir film?

Kötü adam merakı
Kadınlar gerçekten kötü adamlardan mı hoşlanır, yoksa bu sadece bir efsane midir? Size de “Evet, biliyorsun ki tüm kadınlar kötü erkeklerden hoşlanır” cümlesini kuran kadınlar olmadı mı? İşin komik tarafı, iyi kızları kötü kızlara dönüştürmeyi sevdiğimiz halde, kötü kızlar bizleri hiçbir zaman çekici bulmaz!

3 numaralı menüden iki tane alalım
Sen açsın, ben açım. Ama uygun yemeği bulmaya çalışırken açlıktan bayılıp kalabiliriz. Erkeğin “nerede yemek istersin?” sorusu her zaman “fark etmez” cevabıyla karşılanırken, “şurada yiyelim” cümlesi her zaman “ben o tip şeyler yemek istemiyorum” cevabını alır. Bu bir çeşit test mi? Karar ver. Açım aç!

Gizemli çanta
Anahtarlarına ya da biraz paraya ihtiyacınız var. Bu da çantasını karıştırmanız gerektiğini gösteriyor. Ve bir çığlık: “Çantamdan uzak dur!” Tanrı aşkına, bu çantalarda bu kadar tepki gösterecek ne var?

Bay Tüysüz
Sayısı giderek artan kafası sıfır numaraya vurulmuş erkekleri görünce düşünmeden edemiyoruz: Kadınlar gerçekten kel adamları çekici buluyor mu?

Sadece deodorant yeterli, kadınlar kendiliğinden gelecek –Traş kolonyası ya da deodorant – bunlar hapşırtmaktan başka işe yarıyor mu? Bir adamı deodorant sıktığında daha çekici buluyor musunuz?