Beetlejuice Nickli Üyeden Alıntı ben türk vatandaşıyım..seni bilemem Ne olduğun seni bağlar. Bana yabancısın. Tanımıyorum, tanışmıyoruz da. Böyle zahmetli işlere kalkışma bayım.
HayaL Nickli Üyeden Alıntı Ne olduğun seni bağlar. Bana yabancısın. Tanımıyorum, tanışmıyoruz da. Böyle zahmetli işlere kalkışma bayım. ötede oynamıyormuydun sen..hangi ara geldin gene sınırlara negatifliğin sana kalsın..bulaştırma bana
Beetlejuice Nickli Üyeden Alıntı ötede oynamıyormuydun sen..hangi ara geldin gene sınırlara negatifliğin sana kalsın..bulaştırma bana Gelmedim ki? Sen dayandın. Oysa ki çok pozitifim. Sana nötr.
HayaL Nickli Üyeden Alıntı Gelmedim ki? Sen dayandın. Oysa ki çok pozitifim. Sana nötr. dayandımmı :D peki çekildim buyursun gelsin
Beetlejuice Nickli Üyeden Alıntı dayandımmı :D peki çekildim buyursun gelsin Senin biryerden çekilmen veya kalman kimseyi ilgilendirmez. Yoksun adamım yok. Davetiyeyi ben veririm. :D
HayaL Nickli Üyeden Alıntı Senin biryerden çekilmen veya kalman kimseyi ilgilendirmez. Yoksun adamım yok. Davetiyeyi ben veririm. :D olmak derdinde olmadım ki hiç..platonikmisin :D sen ya kronik olduğun kesin..
Beetlejuice Nickli Üyeden Alıntı olmak derdinde olmadım ki hiç..platonikmisin :D sen ya kronik olduğun kesin.. Platonik olabilirler. Ama tek başına yaşanmıyor. Herkes bir şansı hakeder. :D
HayaL Nickli Üyeden Alıntı Platonik olabilirler. Ama tek başına yaşanmıyor. Herkes bir şansı hakeder. :D ona şans buna şans..kadere bak işi şansa kalanlar..şansı hak eder evet..vermene bak şansı
Beetlejuice Nickli Üyeden Alıntı ona şans buna şans..kadere bak işi şansa kalanlar..şansı hak eder evet..vermene bak şansı Dinliycem seni. :)
HayaL Nickli Üyeden Alıntı Dinliycem seni. :) aferin çekirge..zaten hep sınıfın en hırslısıydın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları