'Hep aynı şeyi yapıp farklı sonuçlar beklemek aptallıktır.'
Böyleydi herhalde Einstein in sözü.Bende aptallık yaptığımı fark ettim.Çünkü şöyle bir düşününce anladım bu yılda geçen yıl istediğim şeyleri istiyorum.Geçen yıl elde edemedim ama bu yıl elde edeceğimi umuyorum.Ama neden? Ne değişti ki? Aynı şeyleri yapıp farklı bir sonuç bekliyorum.Eğer böyle devam edersem 1 yılımı da boşa geçireceğim.O yüzden farklı bir şeyler düşünmeliyim.Değişik açılardan bakıp hiç denemediğim şeyler denemeliyim.Ancak bu şekilde
başarabilirim.Bir de özgüven meselem var tabi.Onu hallederim inşallah diye umuyorum.Bir de umursamam lazım.Gerekli gereksiz insanların kolaylıkla benim hayatımın merkezine yerleşememeleri lazım.Hayatıma bazı insanları alırken hücre zarı gibi seçici geçirgen olmalıyım.(Yakın zamanda biyoloji çalışmadım ama neden böyle konuşuyorum ki :)) Gene konunun ciddiyetinden uzaklaştım da ha bir de şu boşboğazlığımdan kurtulacağım çünkü bazı şeyleri söylemem gerekse bile br anda söyleyiveriyorum,kendime hakim olamıyorum.Ve bu bana çok zarar verecek gibi geliyor.O yüzden ilk önce düşünüp sonra konuşacağım bundan sonra.Bakalım ben elimden geleni yapacağım.