Reddedilen Erkeklere GURU'dan Tavsiyeler
GURU’nuz der ki; Bir kadın tarafından reddedilmek “son” değil, “başlangıç” sayılmalıdır!
Erkeklerin en korktukları şeylerden birinin bir kadın tarafından “reddedilmek” olduğunu biliyorum. (Yanlış biliyorsam yazarsınız nasıl olsa ama yanlış değil.)
E, durum böyle olunca iş başa düşüyor. Adamı ayart, peşinden koştur, üşenme biraz süründür, sonra naz yap, teklifini yapsın diye ortam yarat, yetmedi, lafı bir de ağzına ver…
Neymiş efendim, erkekler avcıymış!
Sizin tek yaptığınız “Güzelim, seninle şöyle sahilde çay bahçesinde baş başa bir çay içelim mi?” demek. Havalı havalı!
Tabii bir de ürkerek!
“Ya şimdi bu kız bana ‘Üzgünüm ama benim bir sevgilim var’ deyiverirse!”
BOMM! Çok korktunuz mu?
İşte ders başlıyor!
Bir kadın sizi “Üzgünüm, bir sevgilim var” klişesini kullanarak reddederse ne yapılır? Bu durum nasıl avantaja çevrilebilir?
Dersimiz: Kadınlar bir erkeği neden reddeder?
GURU’nuz der ki; Bir kadın tarafından reddedilmek son değil, başlangıç sayılmalıdır.
“Nasıl yani”, demeyin, sabredin, aydınlatıyorum işte.
Bir kız arkadaş anlatıyor:
“Erkek dediğin peşimden koşmalı! Öyle önüne koydun, ye yemeği gibi atlayıp fırsattan yararlanmamalı. Hele ki kız arkadaşının arkadaşıysam daha da çok çaba harcamalı. Geçenlerde mesela teki kendini ne zannediyorsa Facebook’tan mesaj yazmış, aman da kahve içmek istermiş! Neden!? Koşup içecem kahveyi, sevinecem, sonra da aşık mı olacam? Bak sen! Tam 2 gün sonra cevap yazdım. ‘Üzgünüm, görüştüğüm biri var, teklifinizi kabul edemem.’ Duyan da namus kumkuması ya da sadakat heykeli zanneder beni! Hani tanımasam hiç yazmam ama adam hoş. E, ne oldu? Kayboldu tabii! Bu kadar işte bu adamların çabası, ilgisi! Şimdi sen tut bununla sevgili ol, işin yoksa maratona katıl kuyruğu olarak! Valla çok sıkıldım! Bu kadar da kolaycı olmasaydı ya! Ama iki güne kalmaz reddedilmek ona koyar, tekrar karşıma çıkar, peşinden koşturmak nasılmış onu da anlar!”
Ne anladınız bilmem, ama pek kız kıza bir muhabbet olduğu için size tercüme edivereyim: Diyor ki bu kız arkadaş, “Adamı test ettim, peşimden gelirse iyi ama geç gelirse kötü, erken gelirse ne ala, gelmesi 2 günü geçerse naz ve süründürme devreye girmeli, beş gün gelmezse…”
5 gün değil 15 gün sonra şansınızı tekrar deneyin. Sonuç garanti olsun.
Gördünüz mü? Korkulacak bir şey yok. Reddedildiniz diye bir kıza ilginizi kestiğiniz anda her şey lehinize dönebilir.
Bana güvenin!
Ama şansınıza güvenmeyin!