Elysium Nickli Üyeden Alıntı Süperimmmm gezmece eğlenmece seni gördüm sevindim : )) Bende seni gördüğüme sevindim:)tamda forumdan nefret etmeye başlamıştım :)benim içinde gez:)
LaZKoPaT Nickli Üyeden Alıntı Bende seni gördüğüme sevindim:)tamda forumdan nefret etmeye başlamıştım :)benim içinde gez:) çık gel hadi seni de gezdireyim: ))
Elysium Nickli Üyeden Alıntı çık gel hadi seni de gezdireyim: )) Keşke fırsatım olsa askere kadar çalışmaya devam son 2 hafta gelirim ama Ekim'in sonu gibi :)
LaZKoPaT Nickli Üyeden Alıntı Keşke fırsatım olsa askere kadar çalışmaya devam son 2 hafta gelirim ama Ekim'in sonu gibi :) tamam inş: )
Elysium Nickli Üyeden Alıntı tamam inş: ) Yine Bursa'da olmazsam olduğun yere gelirim :)
LaZKoPaT Nickli Üyeden Alıntı Yine Bursa'da olmazsam olduğun yere gelirim :) Olurum inş : )
Elysium Nickli Üyeden Alıntı Olurum inş : ) Pek güvenmiyorum sana :)
LaZKoPaT Nickli Üyeden Alıntı Pek güvenmiyorum sana :) Napıyım kuzum iş dolayısıyla şehir dışı çok çıkıyorum ondan inş dedim: )
Elysium Nickli Üyeden Alıntı Napıyım kuzum iş dolayısıyla şehir dışı çok çıkıyorum ondan inş dedim: ) Tamam tamam birşey demedim en azından @Peri gibi kandırmadım :p :)
LaZKoPaT Nickli Üyeden Alıntı Tamam tamam birşey demedim en azından @Peri gibi kandırmadım :p :) @Peri mmm kandırmazzz işi çıkmıştır: ))
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Forum Kuralları